Message |
|
am mai multe acvarii nu doar unul.combinatia de pesti nu a fost intr-un singur acvariu .dar intrebam care din pestii avuti seunt compatibili cu discusii ..baiatul de la care ii cumpar mi-a zis ca pot lasa cu discusii si carasi si gurami si scalari si guppy si moly si xipho ca nu au nimic desi multi zic ca ar fi nepotrivit .am citit cateva articole si nu prea e asa. de asta as vrea cateva pareri de la crescatori de discusi
|
 |
|
vreau cam 6 discusi . ii iau de la un crescator si au cam 7-8cm. . as vrea mai intai sa dezinfectez tot ce se afla in acvariu . pitris filtru paitra de aer decoratiuni si altele... m-am confruntat cu ceva greseli inainte asa ca as vrea niste sfaturi ...vreau ca acest acvariu(folosit) sa fie luat de la 0. sa nu mai existe boli paraziti pt ca noii pesti sa fie in siguranta
|
 |
|
buna. am acvarii cu diverse specii relativ usor de intretinut cum ar fi guppy,molly,xipho, carasi,scalati,gurai..vreau sa renut si sa imi fac un acvariu de 80l vu discusi. am nevoie de sfaturile voastre pt a face acest lucru. 1) acvariu in care voi pune dicusii e acum populat cu pesti mai sus enumerati.ce trebuie sa fc? scot toata apa, dezinfectez(cu ce?) ........ 2)ce specii din pestii pe care ii am ii pot pastra pt a-i pune la un loc cu discusii poate imi veti spune ca gasesc atat de multe informatii pe net... am citit si sunt fel si fel de discutii si articole insa vreau sfatul uni crescator nu articole generalizate. va multumesc anticipat celor care imi veti raspunde
|
 |
|
buna. am acvarii cu diverse specii relativ usor de intretinut cum ar fi guppy,molly,xipho, carasi,scalati,gurai..vreau sa renut si sa imi fac un acvariu de 80l vu discusi. am nevoie de sfaturile voastre pt a face acest lucru. 1) acvariu in care voi pune dicusii e acum populat cu pesti mai sus enumerati.ce trebuie sa fc? scot toata apa, dezinfectez(cu ce?) ........ 2)ce specii din pestii pe care ii am ii pot pastra pt a-i pune la un loc cu discusii poate imi veti spune ca gasesc atat de multe informatii pe net... am citit si sunt fel si fel de discutii si articole insa vreau sfatul uni crescator nu articole generalizate. va multumesc anticipat celor care imi veti raspunde
|
 |
|