[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: ReBella
Forum Index » Profile for ReBella » Messages posted by ReBella
80 e inaltimea ? Merge si 70 ... eu asa ma gandesc sa-l fac pe al meu , inalt doar de 70 cm pt ca eu sunt mai micuta decat tine la inaltime
Ingrijit ? Adica ? Mie mi se pare foarte gol.Io l-as umple cu plante + o buturuga
Faci suportul acvariului mai putin inalt si vei umbla mai usor in acvariu.
De ce trebuie sa mai pui ??? Completeaza speciile de banc pe care le ai si sunt destui!
In nici un caz.Daca nu mai gasesti sa cumperi exact aceeasi specie mai bine cumpara conconiusii si pe ei lasa-i asa.Tetrazonele sunt pesti destul de agresivi , evita sa ii combini cu ce mai ai tu prin bazin.
Pune un burete pe teava cu care trage apa din bazin...si spala-l de 2 ori pe saptamana sau de cate ori este nevoie,ca sa nu se colmateze.In rest....eu il am in configuratia originala,insa bineinteles ca poti pune 1 sertar sau 2 cu siporax de exemplu.
Si eu am si nu ma deranjeaza deloc.Sunt doar in bazinul crevetilor.
Bine ai venit.
Nu exista albastru de malachit...doar verde Si este toxic , nu se adauga in apa pana nu esti sigur ca sufera pestii de ceva care se trateaza cu verde de malachit.Se pot scarpina din n motive , chiar NU inseamna ca au gris.La fel cu ridicatul temperaturii si pusul sarii.De ce le pui ??? Tu iei medicamente cand nu stii exact ce ai ?
In rest ar mai fi chestii de spus, insa aici e introducerea totusi
Ai auzit gresit.De multe ori se intampla exact invers : sunt mai agresivi cand sunt 2-3.
Nu.
Insa ai putea sa completezi la speciile de banc pe care le ai ...macar cate 6 conconiusi si tetra, plus ca tre sa afli numele la pestii pe care ii ai si nu stii ce sunt.
Rau ai facut , la bacterii le place mult oxigen.E utila pe timpul ciclarii. La o saptamana jumate nici macar la jumatea ciclarii nu esti cred. E logic sa fie tulbure.ASteapta macar 1 luna.
Este doar rama de la capac ! Fara capac
Sta sus ca vrea ea sau pluteste pur si simplu si nu poate cobori?
Pune solutia de ciclare in filtru,pe primul burete,sau pe toti daca doresti.
Foarte cult Apreciem si multumim!!!
Tuburi ieftine pentru acvaristica poti cumpara Osram 865 de exemplu si le gasesti aici :
MARBO TRADE:
Telefon: 021 253 08 18 ; 021 253 08 19 ;
Fax: 021 253 08 20
Adresa: Str. Popa Lazar, nr. 5-25, BUCURESTI - ROMANIA
Email: office@marbo-media.ro

Localizare pe harta:
http://www.bucuresti.com.ro/index.html/search?ShowOnMap=1&xMap=-468&yMap=337&streetID=3415
Asteapta sa se cicleze complet si va disparea.
Cum sa n-aiba nevoie daca nu are alt filtru in acvariu in afara de buretele bolborositor ?
Pompa de aer o tin si eu tot pe balcon, sau eventual du-o intr-o camera unde nu dormi.
Si daca il duci inapoi la magazinul local ce crezi ca fac ? Ti-l trimit la reparat.Si apoi astepti
Nu arata rau deloc , e chiar placut Felicitari!

Forum Index » Profile for ReBella » Messages posted by ReBella
Go to: