Message |
|
80 e inaltimea ? Merge si 70 ... eu asa ma gandesc sa-l fac pe al meu , inalt doar de 70 cm pt ca eu sunt mai micuta decat tine la inaltime
|
 |
|
Ingrijit ? Adica ? Mie mi se pare foarte gol.Io l-as umple cu plante + o buturuga
|
 |
|
Faci suportul acvariului mai putin inalt si vei umbla mai usor in acvariu.
|
 |
|
De ce trebuie sa mai pui ??? Completeaza speciile de banc pe care le ai si sunt destui!
|
 |
|
In nici un caz.Daca nu mai gasesti sa cumperi exact aceeasi specie mai bine cumpara conconiusii si pe ei lasa-i asa.Tetrazonele sunt pesti destul de agresivi , evita sa ii combini cu ce mai ai tu prin bazin.
|
 |
|
Pune un burete pe teava cu care trage apa din bazin...si spala-l de 2 ori pe saptamana sau de cate ori este nevoie,ca sa nu se colmateze.In rest....eu il am in configuratia originala,insa bineinteles ca poti pune 1 sertar sau 2 cu siporax de exemplu.
|
 |
|
Si eu am si nu ma deranjeaza deloc.Sunt doar in bazinul crevetilor.
|
 |
|
Bine ai venit.
Nu exista albastru de malachit...doar verde  Si este toxic , nu se adauga in apa pana nu esti sigur ca sufera pestii de ceva care se trateaza cu verde de malachit.Se pot scarpina din n motive , chiar NU inseamna ca au gris.La fel cu ridicatul temperaturii si pusul sarii.De ce le pui ??? Tu iei medicamente cand nu stii exact ce ai ?
In rest ar mai fi chestii de spus, insa aici e introducerea totusi
|
 |
|
Ai auzit gresit.De multe ori se intampla exact invers : sunt mai agresivi cand sunt 2-3.
|
 |
|
Nu.
Insa ai putea sa completezi la speciile de banc pe care le ai ...macar cate 6 conconiusi si tetra, plus ca tre sa afli numele la pestii pe care ii ai si nu stii ce sunt.
|
 |
|
Rau ai facut , la bacterii le place mult oxigen.E utila pe timpul ciclarii. La o saptamana jumate nici macar la jumatea ciclarii nu esti cred. E logic sa fie tulbure.ASteapta macar 1 luna.
|
 |
|
Este doar rama de la capac ! Fara capac
|
 |
|
Sta sus ca vrea ea sau pluteste pur si simplu si nu poate cobori?
|
 |
|
Pune solutia de ciclare in filtru,pe primul burete,sau pe toti daca doresti.
|
 |
|
Foarte cult  Apreciem si multumim!!!
|
 |
|
Tuburi ieftine pentru acvaristica poti cumpara Osram 865 de exemplu si le gasesti aici :
MARBO TRADE:
Telefon: 021 253 08 18 ; 021 253 08 19 ;
Fax: 021 253 08 20
Adresa: Str. Popa Lazar, nr. 5-25, BUCURESTI - ROMANIA
Email: office@marbo-media.ro
Localizare pe harta:
http://www.bucuresti.com.ro/index.html/search?ShowOnMap=1&xMap=-468&yMap=337&streetID=3415
|
 |
|
Asteapta sa se cicleze complet si va disparea.
|
 |
|
Cum sa n-aiba nevoie daca nu are alt filtru in acvariu in afara de buretele bolborositor ?
Pompa de aer o tin si eu tot pe balcon, sau eventual du-o intr-o camera unde nu dormi.
|
 |
|
Si daca il duci inapoi la magazinul local ce crezi ca fac ? Ti-l trimit la reparat.Si apoi astepti
|
 |
|
Nu arata rau deloc , e chiar placut  Felicitari!
|
 |
|