[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: rodoselada
Forum Index » Profile for rodoselada » Messages posted by rodoselada
In schimb nu am mai vazut poze cu acvariile tale , ai luat o mica pauza ?! sau nu am fost eu suficient de atent ?!

nu, nu am luat pauza, toate sunt in functiune dar nu am timp de facut poze. Totul se petrece pe repede inainte
Foarte frumos!
Superb!
Foarte frumos!
Nu asa bine, de cand cu ledurile e cam greu de stabilizat dar perseveram. nu cred ca vrei sa-le vezi.
twinstarul meu functioneaza 1minut si are o pauza de 6.30 minute dupa care ciclul se repeta.
din ce am citit acolo nu se poate face ca in exemplul meu. deci trebuie sa caut sa vad cu se face conversia din mili in secunde si minute.
Esti prea criptic pentru nestiutori.
Ti-ai facut roti pentru o masina cu telecomanda

nu sunt rotile de la o masina , am cumparat din B&Q niste coliere pentru tevi de scurgere, si discurile sunt de la scurgerea pentru dus.

Vezi primul exemplu cu aprinderea LED.
Si cred ca ar trebui sa adaogi un ceas de timp real.
Cu scrierea codului toata lumea are probleme pina invata C.

ceas nu cred ca imi trebuie pentru ca nu il programez la anumite ore si/sau minute ci vreau cum e exemplu de la relee care deschide/inchide dupa anumiti timpi. ce vream sa stiu daca e corect sa scriu:

//---( Turn 1 relays ON in sequence)---
digitalWrite(Relay_1, RELAY_ON);// set the Relay ON
delay(30000); // wait for a second

//---( Turn 1 relays OFF in sequence)---
digitalWrite(Relay_1, RELAY_OFF);// set the Relay OFF
delay(30000); // wait for a second
poze
Va salut
mi-am facut propriul twinstar ca sa-l numesc asa, si vreau sa-l controlez prin arduino, problema pe care o am este cu scrierea codului, mai precis cu scrierea timpilor de on/off.
Exemplu de cod pe care l-am folosit este cel de la relee numai ca acolo pentru 1 secunda (1000) pentru 2secunde e (2000) samd pentru 30 de scunde folosesc (30000) sau exista o alta modalitate de a declara acesti timpi.

voi folosi arduino nano, solid slate relay 5v, si twinstarul meu.

Mie imi place numele ales. Si ma abonez la primul filtru Systec Bio DVF 2.10 cred ca e ok pentru 250L brut.
foarte reusit. pe mine ma bucura faptul ca au aparut aceste sustineri (sponsorizari) din partea unor companii cu nume atat din tara cat si din lume, felicit oamenii care au ajutat acest proiect

as vrea sa vad si-n viitor astfel de proiecte.

o zi buna
Dorin
Lipitirile ledurilor rezista nu mai cele pe care eu le-am lipit la mufe nu au rezistat.

Frumoasa lucrare.
las-mi adresa pe pm sa-ti trimit, nu se stie niciodata cand ai nevoie.
daca te pricepi la scrierea de cod poate scrii si pentru 3 pompe de dozare a lichidelor , iti pot trimite o placa pentru 8 Ldd-uri daca mai ai nevoie.
cumpara asa ceva nu este adeziva o poti refolosi de cate ori vrei, nu are adeziv e doar cu apa https://www.amazon.co.uk/gp/product/B01F505RHU/ref=oh_aui_detailpage_o04_s00?ie=UTF8&psc=1
Din ce vad eu, e o Ludwigia Repens.
Unde nu au reusit alti, a reusit nevasta. fantastica specie e femeia

Vita de vie este cumparata.
Multumesc!

Daca nu a reusit esti inca pe pozitii deci poti incepe aslatul, cred ca daca ai avea vreo 3-4 acvarii nu ar fi o problema, dar ai doar unul si e si mic. . Fara plante, ce sa zic e grea trecerea de la dulce la sarat pentru o femeie
Va multumesc!

-Gabi

sunt insurat, am si 2 copii.

-Dan

nu e niciun secret, cand m-a luat stia de defectele mele si niciodata nu a comentat, si daca ar comenta unu o ia la stinga altu la dreapta dar nu s-a pus niciodata problema.
La cati bani cheltui eu saptamanal daca era alta nu mai era de mult cu mine

Forum Index » Profile for rodoselada » Messages posted by rodoselada
Go to: