[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: rodoselada
Forum Index » Profile for rodoselada » Messages posted by rodoselada
lampa led homemade cu controler
co2: presurizat+ph controler
Subsatrat: Aqua Basis, Manado si Samoa Sand
Hardscape Seiryu Stone si Vita de vie
Plante: HC, ????????????? inca nu stiu
Fertilizare Dennerle NPK,Scaper's Green , Planta Gold, Carbon Liquid

image

image

image

image

image

image
Multumesc Stefan sper sa iasa frumos, dar cel mai rau stau la capitolul poze.
Multumesc @elven!
dupa o saptamana si cateva zile plantele au luat-o din loc probabil din cauza intensitatii reduse de lumina Hc-ul si Glosso cresc in directia opusa (sus) au aparut usoare urme de diatome pe pietrele din fata.

Arcuata si Rotala Yao Yai sunt un verde crud, fertiltizez doza saptamanala conform Dennerle (S1-S7, S2_ S7+E15, S3- S7, S4-S7+V30, 1 data la 4 saptamani Planta gold

image

image
Imi place foarte mult ce ai facit acolo.

Excelenta treaba!
Multumesc Gabi.
Si asta si probabil se putea mai mult dar deja poerduse o noapte si nu mai puteam de somn si mai avram de facut schimbiri de apa la alte 5 acvarii
Asta
La multi ani Gabi!

Am sa pun poze cu el joi dimineata, ieri nu am avut timp am fost prin cu schimburile de apa si Wood Land noul setup.
Va multumesc pentru aprecieri si sfaturi mu am sa folosesc alte plante decat cele din descriere.

Mi-a fost greu sa aleg asezarea in bazin a lemnelor dsr cred ca am aleso pe ce mai buna o sa revin si cu celelate poze.
La multi ani!

Foarte bine asezate crengutele pe mijloc.
La multi ani tuturor!

Acvariu 80*40*40
Lampi led *2 homemade cu controller
Filtrare *2 Jbl 1500
Co2 presurizat +Ph Controller
Hardscape Buturugi si Seyriu Stone
Substrat Aquabasis, Manado, Samoa Sand
Plante Hemianthus Callitrichoides , Glossostigma Eltinoides, Echinodorus Tennellus, Eleocharis Acicularis

image

Salut, foarte reusit dar sunt anumite plante care nu se incadreaza in peisaj cum ar fi Pogostemon Helferi si Blyxa japonica, dar asta o sa constati singur mai tarziu.

Succes cu el.
Salut Vali,
Dar niste poze unde putem vedea?
Va multumesc tuturor.

Gabi daca o scot celelalte doua mici sunt fara rost sau trebuiesc mutate una spre stanga si celalta spre dreapta si s-ar crea o carare pe care nu o vreau.

piatra care ai scoso pune-o langa celelalte din dreapta jos si fa un grup acolo sa vedem ce iese
Acvariu 100*50*50
Lampa Led Homemade+ Mr.Aqua Contoller
Filtrare 2*Sun Sun 1400
Substrat Deponit mix Dennerle, FB1, Samoa sand
Co2 butelie +Ph controller
Fertilizare Dennerle S7, V30, E15, Plantagold
Carbon Lichid
Hardscape Seyriu Stone
Plante Eleocharis Sp Mini, Amania Bonsai, Hc, Hygrophila Sunset sp, Ludvigia Arcuata, Rotala Yao Yai

image

image

image

image
O poti lipi cu silicon pentru lipit sticla la acvarii

nu poti folosi silicon cald devine casant si se desprinde
unqben wrote:Foarte frumos, abia astept sa intru si eu cu adevarat in pita.

multumesc si succes!

Fain.
Pare ciudat sa vad un AquaNano40 plantat.
Folosesti pompa stock sau e debit prea mare?

Multumesc.
nu am cumparat decat acvariul care este AquaOpti 55 fara nimic altceva.
Foarte frumos arata setup-ul .

multumesc!

Faine si pozele astea de la urma. De departe mi se pare cel mai bun scape al tau de pina acum. Ai aranjat perfect radacinile, ai ales cu gust plantele ca forme si culori, totul se pupa la fix in el .

Gabi am avut alte inceputuri mult mai bune dar pe care nu am reusit sa-le duc la bun sfarsit . Asta e la jumatate drumului sper sa-l duc la bun sfarsit, pe mine inca nu ma satisface cum arata.
inca doua poze

image

image

Forum Index » Profile for rodoselada » Messages posted by rodoselada
Go to: