[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: CatalinBarbu
Forum Index » Profile for CatalinBarbu » Messages posted by CatalinBarbu
Sa vezi distractie daca o ia la plimbare prin bazin
Fain animalul. Ai reusit sa gasesti pompa sau rotor?
Are loc in sump asta? Ca pare imens...
Fain de tot !
Si ce inspecteaza Peter piatra aia...
Mai bine mai tarziu decat niciodata...
Arata bine ce ati facut acolo. Eu as inchide standul cat mai repede ca nu da bine asa dezbracat in living...
In rest foarte faine crengile si....tre sa faci ceva cu gramada cealalta de bolovani.
Spor in continuare si abia astept sa vad sarpele
Pai daca ai avut timp sa faci poze in toate pozitiile inseamna ca:
1. Ai fost singur acasa
2. Ai facut un cadou consistent sotiei
Ar fi bine sa incepi sa scazi treptat salinitatea daca incepi sa bagi vietuitoare.
Merge de 30%...
KH-ul e asa mare si din cauza sarii de la Red Sea si a faptului ca el deocamdata nu are nici un consumator in bazin. Eu zic ca pe parcurs va scadea...
Sebastian Costin wrote:E destul de devreme sa vezi ceva

Eu zic ca undeva la 3-4 zile e mai bine sa faci testele

Ok, nu am stiut in cat timp isi face simtita prezenta zeolitul...
Am facut mici modificari in sump ca sa ma apropiu cat mai mult de cerintele Aquaforest.
Am renuntat la "picatura" in reactoarele cu matrix iar acum prin ele apa circula cu o viteza de 800l/h.
In reactoarele BM, intr-unul din ele am combinat phosguardul cu carbunele iar in celalalt am pus o cantitate de 250 gr de zeolit. Pe seara fac niste teste si in functie de asta vad daca mai pot completa sau nu, deocamdata sunt sub cantitatea minima recomandata de producator.
Dozeaza in continuare fara probleme. Daca vrei poti foarte usor sa cresti no3 ul prin cresterea cantitatii de mancare, dar nu cred ca e cazul...
Arata bine "gresala" asta...Bafta cu el.
Frumoase culori !
Varianta cu butoiul de plastic e cea mai ok. Si daca nu vrei sa iti rupi spinarea poti lega o pompa la un furtun si bagi apa cu ea din butoi...
La mine nu a afectat nici o vietuitoare cand l-am folosit. Daca vrei rezultate mai bune combina-l cu Coral Snow
Hai odata...ca abia astept sa vad serpii aia in bazin
Si uite ce stea de mare dungata am descoperit...nu stiu de unde e, probabil am adus-o cu vreun coral
Da da, marmacist diriginte m-am facut si io
Intr-o zi 55 de picaturi, in alta 30 de picaturi.....
CatalinBarbu wrote:Datorita faptului ca am trecut la sistemul Aquaforest ma vad nevoit sa vand urmatoarele:

Fiole Prodibio Biodigest 20 buc - pret 60 ron REZERVATE
Reef Foundation C ( Magneziu) Red Sea (cutie noua, neinceputa) - pret 60 ron
Essential Elements Kent Marine aprox 250 ml - pret 30 ron

Contact PM sau tel. 0745307319
Incearca sa dai mazga aia jos cu o periuta de dinti. Eu asa fac cu detritiusul de pe pietre cand e cazul.

Forum Index » Profile for CatalinBarbu » Messages posted by CatalinBarbu
Go to: