[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: CatalinBarbu
Forum Index » Profile for CatalinBarbu » Messages posted by CatalinBarbu
dan.pavelescu wrote:Catalin Boss, talent de rege.. matale stii ce am io in acvariu, as fi dispus sa incerc si eu sistemul asta minune, dar nu stiu ce sa aleg. Ma poti ajuta?
http://aqua-life.ro/index.php?route=product/search&tag=aquaforest&limit=50

Momentan nu prea fac aditii, in afara de Salifert Coral Food (zilnic) si Prodibio Biodigest + Bioptim - doar cand imi aduc aminte. Danke!

Pai mare Boss ar fii cam asa:

Probiotic Reef Salt sau Reef Salt -obligatoriu
NP Pro - obligatoriu ( bacterii)
Pro Bio S -obligatoriu ( bacterii)
Pro Bio F - optional ( bacterii)

Carbon, Kh buffer , Calciu , Magneziu , Phosphat minus ( astea daca le ai din alta parte le poti folosi ca nu influenteaza cu nimic)

Iod (culoare corali)
Iron(culoare corali)
Kalium(culoare corali)
Fluor (culoare corali)
Strontium (culoare corali)

Amino mix (mancare corali)
Build (mancare corali)
Energy (mancare corali)
Vitality (mancare corali)

Eu as lua si culorile si mancarea pentru corali
Datorita faptului ca am trecut la sistemul Aquaforest ma vad nevoit sa vand urmatoarele:

Fiole Prodibio Biodigest 20 buc - pret 60 ron
Reef Foundation C ( Magneziu) Red Sea (cutie noua, neinceputa) - pret 60 ron
Essential Elements Kent Marine aprox 250 ml - pret 30 ron

Contact PM sau tel. 0745307319
Foarte fain bazinul si ce mult a crescut anemona....Asta e aia care s-a mai divizat o data nu?
Ohoooo...bogat iepurasu' !
Ce ai acolo in galeata: 3 acropore o favia si mai ce?

De la Aquaforest ce mai ai in afara de sare si antiphosfat?
Micro si macroelemente ai? Si bacterii?
Multumesc baieti !
Ai intrat in linie dreapta, mai ai un pic...
Spor!
De ce il cureti asa de rar? E din cauza timpului liber sau nu vrei sa iti bagi mana in el prea des?
Asa da
Sa ai spor !
E posibil ca, clovnii tai sa fie crescuti in captivitate si atunci nu sunt invatati cu anemonele. Asa sunt si ai mei
Gabi C wrote:Vai cit de fain e ! Mi ar placea intr o zi sa stiu si sa pot sa fac asa ceva .

Nu e asa complicat cum pare...iti trebuie rabdare si bani de stricat
Superba! Ce dimensiuni are?
Foarte fain...intra cateva lostrite acolo
Pe care il frigem azi ?
Mitzi wrote:NO3 aproape zero se datoreaza si reactorului.
Ma intereseaza acest sistem si pe mine ,mai ales ca preturile sunt mai mici fata de ceea ce folosesc acum. Sunt curios cum o sa reactioneze coralii.
Te-ai gandit cum o sa aditionezi cele 55 de picaturi zilnic când nu o sa fi acasa,de exemplu la vara când esti in concediu ?

Categoric ca NO3 -ul aproape zero se datoreaza 100% reactorului la picatura. Nu ma astept ca aceste picaturi sa isi faca treaba mai devreme de o luna-doua...dureaza.
In ceea ce priveste concediul care nu va depasi 10 zile, ce sa zic, un schimb mai mare de apa, mancare putina si rugaciuni
Va veni cineva sa puna strictul necesar: 2 substante a cate 5 picaturi fiecare. In rest aditiile de mancare de corali si cele de micro si macro elemente pot sa astepte.
In scurt timp ii creste paru'
Sa ma tii la curent. Ce ai luat exact? Toata gama ?
BM Mini 80 are amprenta de 11 x 11 cm.
Si parca edyr de la Iasi parca a avut sau are...
Foarte tare ideea...daca stiam de ea mai demult poate salvam un lineatus...
Depinde si cat e de gras si de cata bataie mananca. Daca e grasut duce in jur la 10 zile...plus/minus
Gris a facut?

Forum Index » Profile for CatalinBarbu » Messages posted by CatalinBarbu
Go to: