[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Vladlx
Forum Index » Profile for Vladlx » Messages posted by Vladlx
Bine ai venit.Daca mai ai nevoie de carasi,am eu 3 bucati pe care vreau sa ii donez.(probleme de compatibilitate cu ceilalti pesti)
Multumesc de raspunsuri.
FlyingDutch,arata foarte bine acvariul,felicitari.
O recomandare de unde pot sa cumpar plantele?Ce pesti ai acum in acvariu si cate bucati?
Dupa ce am mai citit cate ceva despre substrat,va intreb pe voi: e ok Aquabasis cu Mando?
Momentan imi doresc ceva plante cu nepretentioase,gen anubias si ceva muschi-- astept sfaturi
Cu lumina nu stiu cum sa fac,se poate schimba neonul actual cu ceva mai bun,sau trebuie schimbat/modificat tot capacul?
Aceiasi problema o intampin si eu plus ca pestii (guppy,molly,xipho) stau mai mult sus,la suprafata apei.
De asemenea,care este pozitia pefecta pentru filtru,pt oxigenarea apei?
Donez 3 carasi,2 aurii 1 negru,se pot ridica din zona KFC Victoriei cu Regina Elisabeta
Numele meu este Vlad si in urma cu o luna am prins si eu microbul cu acvariile si de atunci tot urmaresc forumul care mi-a fost de mare ajutor pana acum.
Mentionez ca este primul acvariu.
Setup-ul este urmatorul: acvariu 64l brut,filtru Eheim aquaball 60,incalzitor Jager 50w,neon 15w,mai exact tot kitul din Hornbach.
Din pacate am comis si eu cateva greseli,de incepator si anume:
-substratul este pietris alb si putin albastru smilie
-decorul este numai artificial

Dupa ciclare am zis sa pun 1 peste sa vad cum o duce,alta greseala,si cum colegul de apartament are un iaz cu carasi aurii si pe timp de iarna e mai greu cu acvariul,a adus 3 bucati la 4cm buc
Intre timp am adaugat treptat si restul pestilor si anume:
-6 neoni(au ramas 5)
-3 molly
-3 xipho
-3 guppy
-1 hoplo
- 1 cory albino
Mentionez ca toti pesti(cu exceptia carasilor) sunt puiuti,

Acum vine planul de viitor:
-DONEZ 3 carasi,2 aurii si 1 negru
-schimb substratul cu ceva fertil,aici va cer ajutorul
-plante naturale