Message |
|
Cumpar sistem co2 ,utelia sa mai aibe valabilitate,contact pm,s au 0743214295,va multumesc.
|
 |
|
Schimb acvariu 60 litri cumparat din HB,+decor 3d,acvariul este cu capac original ,1x15w,si incalzitor,de preferat cu altceva din domeniu acvaristicii,acvariu nu prezinta zgarieturi,valabil doar pentru brasov,telef-0743214295,s au PM.
|
 |
|
plantele de suprafata au ajuns la pet shop,se poate inchide,multumesc de gazduire.
|
 |
|
schimb racusor cu red cherry,s au alta specie de crevete mai mic,din cauza spatiului din acvariu,astept oferte,ma puteti contacta la tel;0743214295,s au PM,atasez si o poza 2 cu locatarul acvariului  .
|
 |
|
anunt valabil
|
 |
|
nu a mi pare rau numai in brasov dupa cum spune si anuntul.
|
 |
|
Donez o cantitate bunicica de Limna Minor ,scoase azi din acvariu doritorii ma pot contacta la tel 0743214295.
|
 |
|
cumpar microsasbora galaxy aka in brasov,daca aude cineva ceva sa mi lase un pm,cu stima.
|
 |
|
schimb acvariu de 54 litri cumparat din HB, marca elite,mai am la el filtru intern elite,incalzitor 50w elite,o buturuga ceramik,si capacul care este original,a l schimb cu totul mai dau si ceva pesti, pt un acvariu mai mare doar sticla si capacul,macar de 100 de litri,astept propuneri,acvariu este achizitionat in dec 2011,am toate actele sibon de casa cu garantie.
|
 |
|
buna,ceva mai mic te ar interesa ?,unul de 54 litri complet cumparat in dec 2011 din hb,este u geam drept,marca elite,cu stima.
|
 |
|
schimb o pereche mulinezi lira 10-12 cm,superbi,femela trebuie sa faca puiuti,valabil pt brasov.
|
 |
|
in sfarsit am luat 5 tetrazona si tin sa va spun ca nu au nici o treaba cu neoni  ,deci.....se poate
|
 |
|
ms mult de sfaturi
|
 |
|
are cineva combinatia asta tetrazona cu neoni in acvariu?,a r merge? cu stima
|
 |
|
buna vand planta artificiala 30-35cm,cumparata de la pet shop,pret achizitie 57 lei, o dau cu 40 lei .
|
 |
|
|
 |
|
sunt din brasov am revenit cu niste poze  ,acavriu 54litri substrat negru de la jbl.
|
 |
|
buna ma bucur ca am dat de voi....ape limpezi la toti
|
 |
|