[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: rodoselada
Forum Index » Profile for rodoselada » Messages posted by rodoselada
Multumesc Gabi, adoua poza e facuta de jos casa zic asa, din cauza asta nu e cine stie ce
aceeasi configuratie

acvariu 80x40x45
filtrare 2x jbl 1500
lumina 2xlampa led
co2 presurizat , ph controler Jbl
subsrat: Volcano mineral, Vulcano Powder , Aquabasis, Manado
fertilizare: Seachem Flourish Trace, Flourish Comprehensive, Nitrogen, Potasium, Iron, Phosphorus,
carbo lichid: glutaraldehyde

flora Hydrocotyle Sibthorpioides, Glossostigma Elatinoides, Lobelia Cardinalis 'Small Form', Ludvigia Arcuata ,Rotala Rotundifolia ,Eleocharis Acicularis, Hemianthus callitrichoides, Hygrophila Pinnatifida,Vesicularia montagnei
Fauna Lemon Tetra, Ornate Tetra

image
image
cianobacteria mareste doza de No3 prin fertilizare sau prin mai hranirea pestilor un pic mai mult decat de obicei.
Creste nivelul No3 prin adaugare de fertilizant sau prin mai multa mancare data pestilor
dece nu dimezi pe 5 canale? ca tot le ai.
acu am vazut ca pe celelalte 2 ai racirea cu ventilatoare
si am si plantat

image

image

image

image

image
multumesc! sper sa nu am aceste probleme si sper ca Hydropiper-ul sa se miste repede ca la el faceai referire cu ritmul de crestere.
Multumesc Gabriel, maine urmeaza sa-l plantez.
Buna seara
Incep cu scuzele de rigoare pentru Gabriel (stie el de ce), din cauza faptului ca am fost nevoit sa-mi schimb locuinta am luat o scurta pauza de la cel mai al dracu drog, afost foarte greu si nu am putut rezista sevrajelor, asa ca am intrat la apa cu toate 5 acvariile o sa incep onorurile cu un

Aquaone 55l. 40*40*40
Lampa led vor fi doua un Home made si un Chihiros Aquasky 401
Filtru extern Sunsun 1000l/h plin cu 1l Siporax,3 litri Eheim Substrat pro
Co2 butelie de 6 kg, reactor extern
Substrat Aquabasis, Volcano powder, pietris 2-4 si nisip mai fin peste
Hardscape dragon stone
Plante Elatine Hydropiper, Staurogine Repens, Staurogine Porto Vhelo, Eleocharis Acicularis

image
image
image
image
image
pai poti folosi o sursa dimabila de 3000ma ca asta http://eu.mouser.com/ProductDetail/Mean-Well/CLG-150-48A/?qs=umBTOZqEewj04G4wWV%2FKSw%3D%3D
nu poti lega doua ldd-uri la un sir, nu se vor insuma valorile, sunt facute sa lucreze pana la 54V parca deci daca legi 2 nu pot sa-ti traga 108V DC
foarte frumos a iesit felicitari! ce ai folosit ca protectie la stropi de apa a ledurilor, plexiglas?
lcd -ul meu da flasuri (tremura) banuiesc ca ar fi de la alimentare, oare sa ii adaug un 5v extra direct pe pinul 2 al ecranului?
voltajul in functie decat are nevoie fiecare sir de leduri si-l ia singur fara alte setari iar amperajul in functie decat vrei tu sa alimentezi (350,500, 600, 700, 1000, 1500), la dimming da ii reglezi intensitatea din controller
salut Liviu sunt in Eagle
sv_costin wrote:dragut, dar mai e mult pana acolo. un controller de genu asta si cu ph si alti senzori e deja next level, dar vom ajunge si acolo.
eu inca mai ma bat cu gasirea ledurilor. cred ca o sa incerc sa le gasesc pe toate pe aliexpress.
as vrea ca in primul proiect de genul asta la care lucrez, macar pana inteleg mai bine partea de dimare, alimentare, sa nu folosesc leduri scumpe.

daca ai posibilitatea financiara pentru leduri mai scumpe fa-o, nu se intampla absolut nimic cumperi cateva leduri in plus oricum ai nevoie, aceasta lampa o faci pentru 10 ani cel putin daca o exploatezi cum trebuie

ti-am atasat foile gerber si lista cu cele necesare pcb-urilor pentru Ldd-H l-e trimiti fisierul arhivat la https://www.itead.cc/open-pcb/pcb-prototyping/2layer-green-pcb-5cm-x-5cm-max.html

astea sunt specifcatiile pcb-ului pe care trebuie sa-le completezi in acel tabel
dimensiuni 10x10cm
PCB Thickness 1,6mm
Surface Finish HASL
E-test yes
Copper Thickness 1oz

aceasta placa are pe parte din spate 2 mean well SCV de care o sa ai nevoie pentru convertire DC/DC de la 72v la 12v plus pwm pentru ventilatoare
nu conteaza daca e aluminiu , cupru , plastic sau sau mcpcbc (placa pentru circuite imprimate) care este acoperita cu o foaie de aluminiu toate sunt materiale conducatoare de caldura, banuiesc ca, cupru fiind scump nu prea se foloseste
pentru Costin
http://www.reefcentral.com/forums/showthread.php?t=2338224 foarte usor de realizat si nu e nici costisitor din punct de vedere financiar
salut ti-l recomand pe asta foarte usor de realizat http://www.reefcentral.com/forums/showthread.php?t=2338224

nu cred ca are ceva daca te in cadrezi intre minimul si maximul de volti recomandati de producator,

Forum Index » Profile for rodoselada » Messages posted by rodoselada
Go to: