[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Hdaniel
Forum Index » Profile for Hdaniel » Messages posted by Hdaniel

Acvariu mp 200l(100x40x50), decor albastru deschis (nu este lipit de acvariu ci de o bucata de placaj si se poate pune in spatele acvartiului) si capac alb 4 t5 39w neoane osram 865, acvariul este in stare buna, capacul are nevoie de o curatare si revizionare, mai face figuri daca se pun lucuri grele pe el pt ca se cracaneaza suportul de neoane, nu mai functineaza ventilatoarele, le-am desfiintat bonus radacini, maternitate, capcana melci, mincioc, magnet curatare jbl floaty 2, pret 350 ron

Filtru jbl e701 150 ron

incalzitor eheim jager 150w 65ron

butelie co2 jbl valabilitate 2019 0,5kg 100 ron

sistem co2( butelie denerle 2kg - valabila pana in 2018- , reductor demerle, difuzor denerel, valva sens, tester co2+ bonus substart jbl manado aprox 20l ) pret 600 ron

pompa aer tetra aps 50 25 ron

totul 1000 ron

poze cu toate https://plus.google.com/photos/11223...713?banner=pwa

contact Daniel 0744558309
Vand urmatoarele:

Acvariu mp 200l(100x40x50), decor albastru deschis (nu este lipit de acvariu ci de o bucata de placaj si se poate pune in spatele acvartiului) si capac alb 4 t5 39w neoane osram 865, acvariul este in stare buna, capacul are nevoie de o curatare si revizionare, mai face figuri daca se pun lucuri grele pe el pt ca se cracaneaza suportul de neoane, nu mai functineaza ventilatoarele, le-am desfiintat pret 400 ron bonus radacini, maternitate, capcana melci, mincioc, magnet curatare jbl floaty 2

Filtru jbl e701 150 ron

filtru jbl e900 200 ron( include bonus o elice sigilata, curatator de furtune si un alt tip de material filtrant- nu stiu ce e asa l-am cumparat si eu de la cineva si nu am folosit acest material filtrant)

incalzitor eheim jager 150w 65ron

butelie co2 jbl valabilitate 2019 0,5kg 100 ron

sistem co2( butelie denerle 2kg - valabila pana in 2018- , reductor demerle, difuzor denerel, valva sens, tester co2) pret 700 ron

substrat jbl monado cam 25-30 l pret 50 ron

aspirator substrat jbl aqua ex( pietris) 30ron

pompa aer tetra aps 50 25 ron

totul 1300 ron

poze cu toate https://plus.google.com/photos/11223...713?banner=pwa
rotala rotundifolia 1,50 ron firul disponibil 20 fire

Ludwigia glandulosa 1,50 ron firul diponibil 5 fire

Hydrocotyle leucocephala 1,50 ron firul disponibil 8 fire

limnophila aromatica 2,50 ron firul disponibil 10 fire

rotala sp vietnam 1,50 ron firul disponibil 20 fire

didiplis diandra 1 ron firul disponibil 20 fire

HC cuba 5 ron potul 5x5 cm 6 poturi disponibile

comanda minima 30 ron, valabil doar pt bucucuresti

plantele se scot in ziua livrarii

tot ce este enumerat mai sus 100 RON

Daniel 0744558309
Vand acvariu eheim de 126 l

-capac 2x18w 2 neone sylvania cele standard foarte putin folosite plus cele care sunt montate acum philips si jbl special pt plante
-filtru eheim Aquaball
-pietris din hornbach
-incalzitor eheim
-pachet plante
-fiole prodibio biodigest 3 bucati
-feropol 24 1/2 flacon
-pietre decor(necalcaroase)

300 ron
Daniel 0744558309

vandut
- 10 fire rotala rotundifolia
- 3 fire Alternanthera reineckii “pink” (roseafolia)
- 7 fire Ludwigia glandulosa
- 3 fire bacopa caroliniana
- 4 fire Hydrocotyle leucocephala
- 20 pistia de suprafata
- 5 fire limnophila aromatica
- 5 fire rotala sp vietnam
- 15 fire didiplis diandra
- 15 rotala rotundifolia

50 ron

plantele se scot/taie in ziua livrarii

Doar pt Bucuresti

Daniel 0744558309

s-a dat se poate inchide
Multumesc frumos
update
Am mai adaugat :
Filtru extern jbl e 900
1 pereche peste paradis
1 pereche gourami galbeni
1 pereche gourami pearl
1 pereche dwarf gourami
1 betta

Ceva pareri, sugestii, critici
Setupul a primit pana acum instalatie co2(butelie 2kg, reductor si reactor toate dennerle, va urma si electrovalva sau poate pH controller sper), noi plante, test permanent co2, 3 SAE si 2 Black Molly(acestia adaugati astazi, SAE adaugati vineri)

Filtrul intern l-am pus dupa ce am umblat la plante pentru limpezirea apei
inca una
alte poze
Am umplut in sfarsit acvariul.
Ceva modificari:
standul din lemn masiv de brad(140x60 gandit pt viitor)
instalatie co2 bomba deocamdata pana saptamana viitoare sper sa trec pe butelie

pentru ca vreau sa tin pestii pe care ii am in acvariul de 126 l(la acesta am atasat jbl-ul) la pana se cicleaza cel nou
multumesc, la inceperea noului proiect voi incepe un topic nou
Asa arata acum, este un pic haotic, am luat un pachet de plante de pe forum si sunt puse aici pt ca isi astept inceperea noului camin

noul camin pt plante si pesti va consta din :

acvariu 200l 100x40x50
capac la comanda 4x39w voi pune 2 osram 865 si 2 jbl solar tropic plus solar natur
stand acvariu homemade schelet lemn masiv imbracat pal alb
substrat jbl aquabasis plus + jbl monado
co2 o sa pun un jbl proflora 160 + test co2 ph permanent
filtru uv de la jbl in functie de buget, sper sa iau de 18w
filtrare jbl cristal profi e701_ eheim 2213 (+ eheim aquaball la inceput pt filtrare mecanica daca va fi cazul)

ciclarea acvariului nou o voi face doar cu eheim 2213 si cu eheim aquaball urmand sa adaug si jbl e701 odata cu pestii

astept pareri si sugestii

ma intereseaza acvariu+ stand + lampa + filtru ce pret ceri ca pachet astept pmsau tel 0744558309 Daniel
Filtrul asta de la eheim e doar temporar, deja l-am scos, l-am pus pt a suplimenta filtrarea mecanica a jbl e701. Plantele oricum le aranjez saptamanal asa ca designul nu e final. Pana acum am luat de la hornbach dar vreau sa ajung in buc la reef si o sa iau de acolo si ceva plante gen covor, oricum deja incep sa ma gandesc la uin acvariu mai mare
filtrul intern eheim a venit la pachet cu acvariul iar dupa ce am plantat apa a devenit cam tulbure si am decis sa il las pentru o filtrare mecanica mai eficienta
Acvariul are caracteristicile apei bune, schimburile le fac saptamanal, am mai adaugat pesti si plante.

Populatie actuala: 2 xipho, 2 molly, 3 platy, 1 betta, 2 cory, 2 ancistrus, 1 hoplo, 10 neoni, 2 gourami

Forum Index » Profile for Hdaniel » Messages posted by Hdaniel
Go to: