[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: lorinutzu
Forum Index » Profile for lorinutzu » Messages posted by lorinutzu
m-am uitat acolo dar nu am gasit nimic asemanator... arata ca gaura si e rosie. la inceput era doar o pata rosie
l-am pus separat cu verde de malachit la o temp de 29 grade. e ok?
SE PARE CA PATA ACEEA ROSIE SE EXTINDE SI ARATA CA O RANA... CU CE SA INCERC SA O TRATEZ?
ok...te tin la curent maine. iti multumesc inca odata pentru sfaturi si o seara placuta
din cate vad eu nu creste...
acum nu stiu ce sa zic pt ca abia pe la 7 am observat
ai idee care ar fi cauza? dar nu ar trebui sa fie `paros` cumva? eu asa am vazut pe niste imagini cu boli ale pestilor. nu am vazut nimic asemanator cu ce am eu.
am venit in seara asta de la munca si am observat o pata rosie pe un SAE. ma poate ajuta cineva sa-mi zica si mie ce e?
http://imageshack.us/photo/my-images/198/dscfd0240.jpg/
multumesc foarte mult de raspuns.
o seara cat mai placuta
am pus 35 picaturi de reactant... asa scria pe prospect.
intrebarea mea e ph-ul nu e cam mic?
http://imageshack.us/photo/my-images/814/dscf0223rp.jpg/
e ok daca arata testerul asa?
reductorl il am imi trebuie doar robinetul pt reglaj fin. sau daca se poate adapta ceva. poate stie cineva
un robinet de reglaj fin? are cineva sau stie de unde sa iau unul?
poate imi poate da si mie cineva unele sfaturi in amenajarea cat mai buna a acvariului. repet...sunt incepator si as dori sa am si eu acvariul ala mult visat. va multumesc.
imi poate spune cineva cum pot sa pun si eu poze?
http://imageshack.us/photo/my-images/41/dscf0010wca.jpg/
s-ar putea sa scapi co2-ul pe la imbinarile de dupa numaratorul de bule... verifica-le bine. am avut asa ceva si imi scapa si mie pe la furtunul care iesea din numarator. verifica fiecare imbinare cu spuma si vezi unde eproblema.
Ape limpezi
multumesc mult de raspuns marius... am sa caut cat de curand sa-mi schimb philips-urile. oricum astept si alte pareri pana ajung la un magazin.
poate cineva sa-mi spuna daca sunt bune aceste neoane? pe unele vforum-uri spunea cineva ca sunt bune in raport calitate pret... astept sfaturi
multumesc anticipat
dar pentru inceut e bine setup-ul? as vrea sa-mi achizitionez zilele asteaniste glossostigma.
am 4 neoane de 18w. osram 830 x2, philips tld830, philips tld840. testerul permanent de la jbl este bun?
numele meu e Lorin si sunt din suceava. am inceput aceasta pasiune cam de un an deoarece sunt pescar si vroiam sa vad comportamentul pestilor in apa si pentru ca vroiam sa am si eu un loc din natura la mine in camera. inceputul a fost foarte haotic, adica niste nisip, cativa pesti si gata treaba. dupa mai multe vizite pe forumuri mi s-a aprins o scanteie si am inceput sa pun si plante. pot sa spun ca in momentul de fata am cam devenit disperat de verdele din acvariu si am inceput un nou acvariu. am pus substrat jbl aquabasis plus, filtru extern tetratec ex600, co2 presurizat, si saptamanal ferropol. intrebarea mea ar cam fi urmatoarea...cam ce as mai avea nevoie sa pot creste plantele la un nivel optim si am inceput bine asa?acvariul are 110l brut. tester de ph am si easy test 5in1 de la jbl. momentan ph este la 7.1, no3 10, no2 0, gh>14, kh 12. astept parei din partea voastra...a tuturor

Forum Index » Profile for lorinutzu » Messages posted by lorinutzu
Go to: