Message |
|
dan.pavelescu wrote:Ce ma enervati.. Aruncati asa o poza, la shto si nu explicati ca sa priceapa si astia mai inceti, ca mine.. 
Pai am taiat fundul sticlei si am pus-o peste coral dupa ce in prealabil i-am dat niste bucati de crevete congelat. Astfel pestii si crevetii in special nu ii pot fura mancarea...
|
 |
|
Sa manance si gura ei ceva...
|
 |
|
Multumesc !
|
 |
|
|
 |
|
georgemonda wrote:foarte fain.
hepatusul nu-l vad.a scapat de gris?
Aici-i
Toata lumea a scapat de gris, zeama neagra de la KZ si-a facut inca o data treaba !
|
 |
|
Cam asta este ultima varianta a bazinului. Am adaugat si ceva corali duri, acum sa vedem cum se vor descurca...
Un rand de teste de azi arata asa:
Salinitate 1029 ( nu stiu ce plm am facut dar o scad treptat)
NO3 : 0
PO4 : 0.024
Ca : 470
Mg : 1410
KH 8.18
|
 |
|
Clema din aia eu am luat de la Peti. Am cautat si pe plan local dar nu am gasit.
|
 |
|
|
 |
|
Frumos arata si testele foarte bune
|
 |
|
Pacat...
|
 |
|
Se poate inchide, multumesc!
|
 |
|
Valabil
|
 |
|
Si mai e o chestie, cea legata de costuri,acum nu stiu cat e de valabila la tine, dar trebuie sa iei in calcul ca vor creste pe langa costurile initiale si cele de mentenanta ( mai multa sare, mai mult mediu antiphos, mai mult carbune, mai multa mancare, mai mult curent...)
|
 |
|
Pana in vara, d-apai pana de Craciu o sa te mai sucesti de 5 ori.
Oricum la ce ai scris tu aici pot sa iti spun ca 2x RW8 iti sunt suficiente, niciodata nu o sa le ai la maxim
La fel cu lampa 6x39 dimm iti este suficienta. Eu am la fel si zic ca e destul.
In rest mai sunt de discutat.....
|
 |
|
Cred ca asa o sa fac, alta solutie nu mai am.
|
 |
|
|
 |
|
Super, esti un norocos...cred ca ma apuc si io de usturoi...
|
 |
|
Cerianthus sp (Tube Anemone ) Este o anemona de nisip. Am avut si eu dar nu a rezistat...
|
 |
|
georgemonda wrote:nu cred ca te ajuta.
poi eu am mai bagat patru pesti si nu am avut asa probleme. la tine ce-i diferit de au facut gris si cei vechi?????
Iti dai seama ca daca stiam raspunsul la intrebarea asta nu ma aflam in situatia asta...
|
 |
|
Tinand cont ca incepand de azi a facut gris si Xanthurumul am inceput inca un tratament cu zeama neagra de la KZ.
Ce parere aveti, in astfel de cazuri, acum sau pe viitor, m-ar avuta o lampa UV? Si daca da, de cati watti?
|
 |
|