[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: CatalinBarbu
Forum Index » Profile for CatalinBarbu » Messages posted by CatalinBarbu
dan.pavelescu wrote:Ce ma enervati.. Aruncati asa o poza, la shto si nu explicati ca sa priceapa si astia mai inceti, ca mine.. image

Pai am taiat fundul sticlei si am pus-o peste coral dupa ce in prealabil i-am dat niste bucati de crevete congelat. Astfel pestii si crevetii in special nu ii pot fura mancarea...
Sa manance si gura ei ceva...
Multumesc !
dan.pavelescu wrote:Amu, daca s-au insanatosit, sa-ti dau adresa mea

Io stiu ce sa zic....sa nu se streseze pe drum...
georgemonda wrote:foarte fain.
hepatusul nu-l vad.a scapat de gris?

Aici-i
Toata lumea a scapat de gris, zeama neagra de la KZ si-a facut inca o data treaba !
Cam asta este ultima varianta a bazinului. Am adaugat si ceva corali duri, acum sa vedem cum se vor descurca...
Un rand de teste de azi arata asa:
Salinitate 1029 ( nu stiu ce plm am facut dar o scad treptat)
NO3 : 0
PO4 : 0.024
Ca : 470
Mg : 1410
KH 8.18
Clema din aia eu am luat de la Peti. Am cautat si pe plan local dar nu am gasit.
La multi ani sanatosi si fericiti !!! smilie
Frumos arata si testele foarte bune
Pacat...
Se poate inchide, multumesc!
Valabil
Si mai e o chestie, cea legata de costuri,acum nu stiu cat e de valabila la tine, dar trebuie sa iei in calcul ca vor creste pe langa costurile initiale si cele de mentenanta ( mai multa sare, mai mult mediu antiphos, mai mult carbune, mai multa mancare, mai mult curent...)
Pana in vara, d-apai pana de Craciu o sa te mai sucesti de 5 ori.
Oricum la ce ai scris tu aici pot sa iti spun ca 2x RW8 iti sunt suficiente, niciodata nu o sa le ai la maxim
La fel cu lampa 6x39 dimm iti este suficienta. Eu am la fel si zic ca e destul.
In rest mai sunt de discutat.....
Cred ca asa o sa fac, alta solutie nu mai am.

In cazul asta nu am nici o sansa...e insarcinata si o deranjeaza orice adiere de vant...
Super, esti un norocos...cred ca ma apuc si io de usturoi...
Cerianthus sp (Tube Anemone ) Este o anemona de nisip. Am avut si eu dar nu a rezistat...
georgemonda wrote:nu cred ca te ajuta.
poi eu am mai bagat patru pesti si nu am avut asa probleme. la tine ce-i diferit de au facut gris si cei vechi?????

Iti dai seama ca daca stiam raspunsul la intrebarea asta nu ma aflam in situatia asta...
Tinand cont ca incepand de azi a facut gris si Xanthurumul am inceput inca un tratament cu zeama neagra de la KZ.

Ce parere aveti, in astfel de cazuri, acum sau pe viitor, m-ar avuta o lampa UV? Si daca da, de cati watti?

Forum Index » Profile for CatalinBarbu » Messages posted by CatalinBarbu
Go to: