Da, este ok. Cam 7l/h obtin si eu. Cu cat temperatura apei este mai mare cu atat vei obtine o cantitate mai mare. Vei vedea ca iarna o sa obtii mai putin.
Teoretic ar trebui sa obtii 190l/24 ore. Adica undeva la aproape 8l pe ora. Asta e maximul pe care il poate scoate membrana.
CristiC wrote:Bah,baga-mi-as picioarele...mi-am spart bazinul asta,'tu-i mama ei de lume.
L-am scos frumos din casa,l-am pus la fel de frumos in masina de transport,nenea soferu' a mers atent sa nu-l zgaltaim,am ajuns la destinatie in regula.
Am dat jos stand-ul,l-am pus pe pozitie.Am adus bazinul si l-am pus deasupra,mi-a prins una dintre flanse 2 mm din pal si atat a fost.Fundul dublu al bazinului s-a dus pe ...
Pune poze ca eu nu cred...azi e 1 aprilie ...
Am aflat pe cai neoficiale ca intr-adevar ti-ai spart bazinu'...imi pare rau...
CristiC wrote:Bah,baga-mi-as picioarele...mi-am spart bazinul asta,'tu-i mama ei de lume.
L-am scos frumos din casa,l-am pus la fel de frumos in masina de transport,nenea soferu' a mers atent sa nu-l zgaltaim,am ajuns la destinatie in regula.
Am dat jos stand-ul,l-am pus pe pozitie.Am adus bazinul si l-am pus deasupra,mi-a prins una dintre flanse 2 mm din pal si atat a fost.Fundul dublu al bazinului s-a dus pe ...
Si eu am una bucata crevete din asta si pot sa iti spun ca am observat ca noaptea sau cand nu e luminat bazinul e transparent. Urmareste un pic si vezi cand e lumina puternica ce culoare are?
E posibil sa fii si naparlit, eu la al meu nu am vazut niciodata, cum sta mai mult ascuns.
Mai sa stii ca si mie mi-se pare suspect de mic fosfatul ala...oricum pana in 0.03 daca pot sa il tin e bine.
Am vrut ieri sa mai fac inca un test sa vad daca da la fel dar mi-a fost frica
Cat despre partea cu sticlele ce sa zic, niciodata nu e prea tarziu