Puisorii de Platy Hi Fin Sunset nascuti in data de 12 August deja sant mari si acum stiu si sigur cati sant,
am 7 buc, am aflat intre timp si cum se numesc melcii mei

cei multi (am avut peste 10) se numesc Planorbis iar cei mai putini se numesc
Phisa marmorata, I-am cules pe toti si am lasat doar cate 2 din fiecare specie.
Intre timp am fost si la Pet Shop-ul din Supermarket-ul Real DEVA, si ce am vazut aici m-a marcat asa de tare incat
3 zile zi si noapte nu mi-am putut scoate din minte tot ce am vazut, zeci de specii de pesti fiecare in acvariu separat, plante,
mancare pentru pesti, pasari exotice, Iguane sau cameleoni (nu am intrebat cum se numesc ) chiar si un soi de veveritze dungate... e incredibil...
Porcusori de Guinea, catei, pisici..etc nu am crezut sa existe asa ceva pe lume.
Acolo e un domn extraordinar de bine documentat despre ori ce specie de peste si crevet.
A primit crevetii mei RCS care ai aveam in plus si Guppy Endleri, si mi-a dat cadou mancare
pentru pesti si mi-a daruit si o femela de Guppy Cobra insarcinata

))
Nu am vazut in viata mea nici pe net atatea specii de Guppy cate avea acolo si atatea specii de Platy si Moly
incredibil ! Probabil voi renunta de tot la crevetii RCS si voi ramane doar cu melci pe langa pesti.
Mai jos aveti cateva fotografii cu pestisorii mei, mai ales cu puii de Platy Hi Fin Sunset care m-au sucit mintile de-a dreptul
pentru ca din clipa in care se nasc au deja toate culorile pe ei... si hraniti cu JBL Novo Baby au crescut incredibil
de frumos, desi am observat ca mananca si Hikari de la parinti desi e hrana mai mare

si am observat ca si parintii mananca
mancare de la ei desi e mai mica

Diferenta de marime intre femele si masculi este deja foarte bine sesizabila.