Eu am calculat cam 217W. Eu continui sa cred ca radiatorul nu va face fata... Gandeste-te de acum ce vei face daca se va incinge prea tare - iti trebuie racire fortata cu ventilatoare.
sper sa nu se incinnga , iar daca nu face fata mai pun un radiator, dar nemti pe un singur radiator identic cu al meu pun combinatia asta de leduri, acu oi vede.
24 - Cree XP-G2 R5 - 3,0 V - 1000 mA - 8112 lm
7 - Cree XP-G2 R2 - 2,9 V - 1000 mA - 1939 lm
7 - OSRAM SSL80 Hyper Red 500mA
Este OK sursa ELG100-C700B pt la are dimare, dar PLD60-500B nu are ... Este pacat pentru ca in mod cert te privezi de cea mai mare realizare - sa poti sa le dimezi. Daca nu acum pe cand te vei hotara sa iei si un controller si atunci trebuie sa schimbi si alimentatorul. Vad ca le iei de pe mouser.com. Nu ai gasit din alta parte mai ieftine?
Led-urile colorate le iei de la chinezi? Vad ca ai mers pe tensiuni de alimentare de 0.5A care cred ca este sub curentul nominal ceea ce este bine...
Cum te-ai gandit sa legi led-urile colorate?
nici nu ma-am uita la a doua sursa ca nu e dimabila pentru ca selectasem nu mai surse dimabile o sa caut sa fie dimabila pentru ca vreau sa fie dimabila.
nu m-am uitat sa fie ieftina pentru ca sunt aproximativ la fel preturile, castigi la una pierzi la alta, puterile m-au interesat
da ledurile colorate le-am cumparat din china (oricum am gresit ca am facut lucrul asta dar cum sunt incepator si pe partea asta de electronica,asa ca pentru inceput merge)
da am preferat tensiunile mici ca doar nu te urmaresc degeaba trebuie sa-mi ramna ceva in cap
o sa fie aproximativ schema ta, si oricum e proiectul tau 99% pe care il aplic eu,
si daca nu ar fi aceasta distanta ar trebui sa vin la tine ca la nasu
iti multumesc mult