[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: rodoselada
Forum Index » Profile for rodoselada » Messages posted by rodoselada
http://acvariu.ro/forum/posts/list/27602.page

filtrude aici si nu este mult pentru ca deitul se reduce aproape la jumatate dupa ce adaugi mediul filtrant
http://www.wiltec.de/pond-and-aquaristics/aquaristics/aquarium-filters-external-tanks-canister-aquaristics-fish-setup-clarifier/suns

acvariu
http://www.acvariiprofesionale.ro/acvarii-de-vanzare/constanta.html
multumesc Marius, va tin la curent cu ce se intampla
Bine ai venit Catalin,

dap, fa la comanda un 60*40*36 mi-se pare cel mai ok ca dimensiuni pentru aquascaping sticla de 6 ultraclara, ca sa iesi mai ieftin o singura fata o faci din sticla ultraclara iar restul din sticla float, silicon transparent la dimensiunile astea nu ai nevoie de ramfortari, fara capac lampa 4*24w sau lampa led o poti face singur si cu ajutorul meu daca ai nevoie, filtru extern de 1000l/h nu mai mic plin rio bio sa eheim substrat II, sistemul de co2 butelie sau instinctor de 5-6kg cu reactor extern legat pe in de la filtru, incalzitor si asta extern cam atat pentru moment te ocupi de astea iar restul pe parcurs
dar cum ai procedat cu substratul?
e foarte scump 33$ un led plus reflectorul o groaza de bani, daca ai fi gasit in europa era altceva
surpriza decat bureti, hc-ul a disparut din cauza faptului ca era cel dezvoltat in gel
foarte frumoase culori!

Cu riscul de a ma repeta, exceptional! Nectar pentru ochi

Dane ti-e dor de culorile astea.
pai ia Dennerle si scapi de multe proleme
o sa termin ce plan am in cap si daca nu e ok modific partea din spate
Gabi, nu ma supar ce dracu, ma duc pe faceook sa stii, cate like-uri o sa iau ?

ps. si cred ca asta e o raritate ''attention''
multumesc Stefan, da, asta e bine ca pot sa scot sau sa bag crengi sau orice, vezi ca l-am plantat pe ''stancosu''
frumoasa scula statia de lipit. smecher si LCM-ul ce sa mai zic mai dat pe spate.

cat au costat ledurile grosso, ai luat si lentile pentru ele?
Multumesc Lucian, si mie, mi-se pare cel mai reusit e un pic inghesuit dar asta e, probabil daca aveam mai mult spatiu nu mai iesea la fel

ma gandesc sa mai pun crengi cu moss si la baza pietrelor in fata de vreo 10-15 cm inaltime ce zice-ti? plus cele pe laterala stanga a pietrei frontale.
Multumesc Gabi, exact pe aia trebuie s-o tai si mai e una mai groasa jos care trebuie sa dispara, si paraca mai trebuiesc cateva mai mici de pus tot pe stanga mai in adancime pentru adancime.

stai ca nu am terminat urmeaza Redfull, il transform intr-o oaza asa sper sa iasa sa vedem

ps. dar nimeni nu ma intreaba ce am pe crengi? nu sare in ochi? ghiciti?
iti multumesc pentru raspuns, da, eu am vrut-o si nu ma deranjeaza daca cuiva ii place sau nu sau are ceva pro sau contra, nu sunt genul sa primesc laude gratuite sau sa ofer.

da, pentru moment totul pare ca o natura moarta in el, maine trebuie sa primesc ceratopteris thalictroides pe care o s-o las sa plutesca (o agat de partea superioara a crengilor) si cteva printre copaci

aveam de ales intre marsilea si tripartita am ales-o pe prima, momentan cu lumina merg la intensitate maxima program de 5ore sa-o in curajez sa se intinda, dupa care mai reduc din intensitae sa o poata lua in sus si va acoperi terminatiile celor doua lemne din stanga si pana jumatatea inaltimi buturugi din mijloc.
buturuga din mijloc va fi acoperita de moss la partea superioara

sa vedem ce-o iesi

Multumesc inca o data.

multumesc Luian, arunca o privire si la celelalte doua
multumesc Ocean!

guppy i-am primit de la cineva si nu am avut in cotro. iar pe spate va fi transparent mat si un bleu hartie in spatele lui, dar trebuie sa mai ii fac catea ajustari:

1.copaci din stanga au cregile un pic cam lungi iar la partea de os un ciot am mare care trebuie sa dispara
2. mai treuiesc puse cateva varfuri de pietre pe sapte pentru mai multa profunzime
si pe asta, plante Java Moss, Eleocharis Acicularis si Marsilea Crenata

image

image
l-am resetat si pe asta si a iesit cam asa
plante folosite Hc, Eleocaris sp.mini Fissidens Fontanus

image

image

image
pai uite asa l-am plantat

image

mai urmeaza sa pun pe stanga de sus pana pe la jumatatea pietrei mari mici crengute cu moss
Buna ziua la toata lumea
nici nu stiu cum sa incep, viata acestui set-up a fost scurta Blyxa Japonica si-a facut de cap si a ocupat abuziv mai mult de jumatate din acvariu Hc-ul nu a vrut sa mearga de loc, motiv pentru care l-am inlocuit cu E. Parvula care m-a scos din sarite, mi-a umplut acvariul cu niste seminte negre de care nu mai puteam sa scap, erau invazive.
am incercat diferite metode de eradicare manuala dar degeaba si asa m-am hotarat s-o iau de la capat.

asa ca ramane acelai nume cu aceleasi echipamente mai putin hardscape-ul care l-am inlocuit cu Dragone Stone iar in anumite locuri am folosit si Lava vulcania dar care a fi acoperita iar plante Hc si Java Moss

image

image

Forum Index » Profile for rodoselada » Messages posted by rodoselada
Go to: