[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: greierul
Forum Index » Profile for greierul » Messages posted by greierul
da asta e! multumesc......da n-am decat unul astia nu-s aia nehermafroditi?
of!sunt nou si eu....am un acvariu de 60 de litri in care am 5 xipho doi cory si un melc(alb ca nu stiu inca cum ii zice)
si unul de ~15 l in care am o pereche de betta si un cory :d scuze din nou! si nu rade de mine ca am gresit datorita tastaturii.......scri se scrie scrii!!!
andrei ma numesc din focsani si am acvariu din primavara....scuze ca nu citisem regulamentul

am si eu o pereche de betta de vreo luna de zile....i.am luat pe amandoi de pui si vreau sa stiu daca i-am pus impreuna dintotdeauna intr-un acvariu se mai inmultesc?
acvariu are plante nu plutitoare dar are......e incalzit la 27 de grade constant e iluminat....ii hranesc cu puricei cu fulgi.......si cu carne de vita asa am auzit ca e buna......
daca poate cineva sa-mi dea si mie niste informatii niste sfaturi orice......ma interesa in cat timp ar ajunge ei la maturitate....mulrumesc anticipat!!!

Forum Index » Profile for greierul » Messages posted by greierul
Go to: