Acesta este acvariul cu nr. 2 Dimensiuni 60*30*45 , 2*15 w , filtrarea este asigurata de un aguael fan 3-plus , substrat tetra complete,pietris granulatie 3-4 mm, populatie pesti : 1 pereche scalari philipine blue, 3 sae, 2 ancistrusi 4-5 cm, 4 pui corydoras, 7 pomaceea.
Buna !
Puteti sa-mi dati sfaturi referitoare la curatarea supstratului ? Am 2 cm de tetra compete substrat acoperit cu 3-4 cm de pitris granulatie 3 mm...pana acum nu erau probleme deoarece aveam o singura planta pozitionata langa filtru (un aquael fan 3 plus..butucanos dar bun ) ptr a masca.. de curand am plantat acvariu cu 10 specii de plante...este verdeata peste tot aspir doar pe langa ele ? risc sa nu curat bine si dau in altele Multumesc !
Dupa cum am spus...sunt incepator dar promit sa ma documentez...sunt sanse sa pierd in timp din pesti ?...ph-ul apei este in jurul valorii de 7 +- 0.2 duritatea nu am masurat..acvariul are 3 luni in formatul actual...schimburi de apa fac saptamanal scot 20 litri si adaug vreo 25 diferenta rezulta din evaporare
Salutare !
Sunt nou in ale acvaristicii, acvariul meu are urmatoarele dimensiuni 60*30*45 L/l/H , este dotat cu un filtru aquael fan3 plus , pompa de aer aquael legata la o piatra de aer din substrat , bomba co2 home made , populatie pesti 5 neoni , 5 zebre , 6 black moly , 2 moly dalmatiene , 6 xyfo , 6 corydoras ( parca asa le zice nu cresc mari ..se plimba mult pe geam ) ,1 ancistrus , 1 sanitar..nu-i stiu denumirea o sa-l vedeti in poze, 10 guppy, 2 sae , 2 melci pomaceea , plante am un manunchi care seamana cu mararul pe care l-am ancorat sa-mi mascheze filtrul si 2 specii de suprafata