[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Dan_Dub
Forum Index » Profile for Dan_Dub » Messages posted by Dan_Dub
daca cineva doreste sa cumpere si acvariul, filtru si incalzitor pretul este 400 ...alea sunt preturile separat
da ai inteles corect
Pret Filtru Eheim Aquaball 130 - 120 Ron
Pret Incalzitor Eheim Eager 100w - 50 Ron
Pret Acvariu 120 L + Capac + 2 Neoane - 250 Ron

Filtrul si incalzitoru au fost folosite 2 ore maxim in apa curata nici nu am apucat sa bag pesti in acvariu.
Jager 100W de la Eheim, nu dau separat...nu ma avantajeaza
acvariul are si capac ( original ) cu 2 neoane perfect functionale
Domnul Paul Olteanu ai avut dreptate, asadar imi pare rau pentru titlul anuntului dar nu mi-a trecut prin cap sa ma asigur inainte....Acvariul are 120 L ....asa ca pretul este de 400 cu tot cu filtru si incalzitor
400 cu tot cu filtru si incalzitor
l-am cumparat cu sticker de 200L ...nu ma pricep, probabil tu te pricepi mai bine
80x35x45 dimensiunile. nu vreau sa le dau separat, dar daca vrei un pret doar pe acvariu 450
Bucuresti . 500 ron pretul . da se poate da si separat, ideea e ca vroiam sa-l dau si cu filtru si termometru pentru ca nu am ce face cu ele.
Salut, am un acvariu pe 200L pe care nu-l folosesc...nu au fost niciodata peste in ei, doar pregatisem odata acvariul dar mi-am dat seama ca nu am timp si nici nu ma pricep foarte bine la pesti .
Asadar vand acvariu 200L + filtru + un termometru ambele noi atat ca nu mai sunt in ambalaj...

by koala: Am editat eu titlul, ca sa corectez litrajul.
Salut Barcutean Dan este numele meu...primu acvariu.....o sa tac si o sa citesc

Forum Index » Profile for Dan_Dub » Messages posted by Dan_Dub
Go to: