[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: tm_guppy
Forum Index » Profile for tm_guppy » Messages posted by tm_guppy
vand trio-uri(2F+1M) de guppy emerald Vienna gray cod IKGH 7-1-12, guppy full red blond(2F+1M) cu cod IKGH 2-3-1,guppy blue Moscow un trio(2F+1M) mai scot la vanzare ancistrusi albino dimensiuni 3-4cm> 6ron sau 5-7cm> 10ron, ancistrusi delichopterus(cel normal) 3-4cm> 4ron sau 5-7cm> 8ron(cei de 5-7 cm li se vad cornitele la masculi) si mai scot de vanzare dermogenys pusillus adulti la pretul de 8ron/buc. Pentru mai multe detail 0729018684 sau pm
scot la vanzare perechi(1F+1M) de guppy emerald Vienna gray cod IKGH 7-1-12, guppy full red blond(1F+1M) cu cod IKGH 2-3-1, mai scot la vanzare ancistrusi albino dimensiuni 3-4cm> 6ron sau 5-7cm> 10ron, ancistrusi delichopterus(cel normal) 3-4cm> 4ron sau 5-7cm> 8ron(cei de 5-7 cm majoritatea li se vad cornitele la masculi) si mai scot de vanzare dermogenys pusillus adulti la pretul de 8ron/buc. Pentru mai multe detail 0729018684 sau pm
tm_guppy wrote:
Taz wrote:Bine ai venit . Pune si ceva poze , sunt curios de Hoplogenys.

as pune cu cea mai mare placer, nu sunt ele profi facute, pentru ca nu dispun de un aparat super profi! dar nu stiu cum

am reusit aici este un puiut
Taz wrote:Bine ai venit . Pune si ceva poze , sunt curios de Hoplogenys.

as pune cu cea mai mare placer, nu sunt ele profi facute, pentru ca nu dispun de un aparat super profi! dar nu stiu cum
Salut sunt din Timisoara si sunt pasionat si crescator de guppy si welse, momentan detin 11 linii de guppy show, delta si swordtail liniile provin din franta, Germania, italia, asia! Ce priveste welse detin ancistrusi: L144, super red, normal, normal long fin, albino long fin, albino normal, haplogenys! rineoloricaria red! L333! Sunt aici pentru a da sfaturi si pentru a primii sfaturi, si curiozitatea de a vedea ce crescatori mai avem prin tara de guppy si welse ! am uitat sa mentionez ca mai detin si o linie de xipho simpson rosu ochii rosi!

Forum Index » Profile for tm_guppy » Messages posted by tm_guppy
Go to: