[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Kindergarten - jurnal 54l  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
Severus
Senior member
[Avatar]

IP:

Foarte frumos Ana !
Va ca ai adoptat si tu stilul "jungla".
Ce mai fac piticii aia mici ? Au iesit la numar ?

Festina lente !
Lucian
Administrator
[Avatar]

IP:

Ehhee. Cum s-a schimbat atmosfera prin acvariu. Degaja sanatate si natural...
Acum ca ai vazut ce plante merg la tine in bazin si cum evolueaza (cum cresc si cum se intind pe verticala-orizontala) ar trebui sa incepi sa le grupezi si sa le mai si tunzi (in general este bine ca odata sa fie doar 1-2 specii sa ajunga aproape sau la luciul apei, restul la o palma - eviti efectul de zid)

„Singurele lucruri care se intampla rapid intr-un acvariu sunt cele rele. Lucrurile bine facute se observa in timp si necesita rabdare, rabdare, rabdare...”
borsec
Member
[Avatar]

IP:

Severus zice stilul "jungla" un fel de stil de lupta

foarte frumos acvariu se vede o treaba buna acolo. bafta si ape limpezi

bere + liber = relaxare
[Yahoo!]
anedelcu
Member

IP:

Da, ne-am junglarit bine. Abia se mai vede cioata.
Copiii mici nu au mai iesit toti la numar. Mai rau e ca nu stiu ce s-a intamplat la acel schimb de apa.
Merit laude pentru acvariu curat dar atat. La capitolul estetica nu stam f bine. Plantele trebuiesc aranjate cumva insa nu ma indur sa renunt la nici o specie. Probabil caldura va face treaba in locul meu, multe plante nu mai merg grozav de cand s-a intalzit.
Severus
Senior member
[Avatar]

IP:

anedelcu wrote:Da, ne-am junglarit bine. Abia se mai vede cioata.

Mai copii, nu va mai junglariti atata ca sufocati pestii, mai ales acum, cand incep caldurile.

Poate unii colegi de forum ma vor contrazice, dar eu va sugerez sa adaugati si un aerator in perioadele in care apa trece de 30 C. Stiu ca scoate codoiul din apa, dar ganditi-va si la amaratii aia de pesti: au si ei nevoie sa respire ceva, iar cu cat apa este mai calda, cu atat dizolva mai putin oxigen.
O "piatra de lemn" ar fi ideala, deoarece are porii mici si genereaza bule foarte fine (costa cca 10 Ron si o gasiti la orice magazin de acvaristica).
Daca vreti sa economisiti si acei 10 Ron, va dau eu niste bucati de tei, ca sa va faceti "piatra de lemn" singuri (daca aveti putina indemanare ).

PS Pacat ca nu mai ies "copiii mici" la numar. Da' poti sa mai cumperi cativa dupa ce trec caldurile.

Festina lente !

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: