[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Artur
Forum Index » Profile for Artur » Messages posted by Artur
Superbe pozele Gabi... imi plac mult detaliile... imi place mult si ca ai bagat melcii care imi plac mie mai astept vietuitoare sper sa bagi niste creveti rari in asta
Foarte fain, maestre dar vad si la tine, ca si la mine de altfel ca ai o roaba de rahatel pe nisip )))) maine ar trebui sa`i fac si eu o curatenie... Hmm si daca tot is la tine aici, pot sa pomenesc si de fostele mele icre ) cand m`am intors acasa dupa 3 zile nu mai era nici urma de ele, pestii asteptau mancare toti si de atunci n`am mai avut alta depunere
Abia astept sa se limpezeasca apa ca sa vad mai bine, oricum arata promitator, imi plac mult radacinile ... Cand mergi pe acolo data viitoare, poate mai faci cate o poza de ansamblu la fiecare bazin in parte
Gabi, la inceput ai avut si apa in el, acuma de ce ai scos`o? )) Superb arata, si detaliile is minunate, dar poza de ansamblu, asa de inceput cum e e super... Imi plac melcisorii cum se vad in ea si tot ansamblul pare asa ... curat
Foarte tare arata acest setup, ca deobicei... Mie parca imi da impresia ca ai alt acvariu, nu stiu de ce ) Tare curios is cum ar arata cu un fundal negru, cred ca ar scoate si mai fain in evidenta acest scape ... Abia astept sa vad cum evolueaza Singura chestie care ar putea sa zic ca nu`mi place foarte tare e ca nu`mi place neaparat cum se vede "craca" in dreapta, acolo unde e si bucata taiata dar cred ca aia o sa se rezolve in timp daca lasi microsorium din dreapta sa acopere acea zona Oricum arata foarte bine si asa, e doar o pasarica pe creierul meu ))... Dar repet, asa macar de exercitiu ar fi interesant sa incerci un fundal negru, pentru ca imi da senzatia ca ar scoate mai bine in evidenta in scape`ul asta atat crengile cat si verdele plantelor
Saaaauuu faci pozele frumos, le pui pe calc le bibilesti, apoi le transferi cu un cablu de date pe telefon si postezi de pe telefon ) numai nu me mai tine pe jarrrrr!!! ))))
Eu zic sa`l numesti "The Jungle" si sa faci o ditai jungla ))
Votez pentru jungla adica nature wild 70000 de voturi dau pt wild si 0 pt verdeata intre pietre )))
Ah, astept nu e problema, nici nu aveam de gand sa schimb acuma )) ci eventual duminica, pentru ca sunt plecat de maine la un concurs de pescuit ))

Abia astept cand vin sa vad si la tine poze si video cu puii "zburand" Pun si eu o intrebare, poate tampita, masculul "in plus" de oscar nu poate sa faca pereche cu femela galbena? )))

@Gabi. abia astept sa vad ce faci hmm si nu ar merge o poza cu acvariul in stadiu actual? doar cu sticla curatata, fara tunsoare ca daca nu ai avut timp ma gandesc ca nu ai baga foarfeca si tre sa fie mini jungla si tu stii ca imi plac junglele ))
Sincer sa fiu nu prea ma stresez, ca nu stiu unde as putea da ceilalti 2 adulti, si apoi chiar nu stiu ce as putea sa fac cu puii )))) Femela sta oricum numai pe piatra si protejeaza tot, masculul e mai mult asa la perimetru, si ti`am zis ca isi mai ia si el ciocane de la femela )) Oricum ma asteptam perechea sa nu fie el, ci sa fie "Buzatu" ca e mai mare si au stat mai mult timp amandoi, dar mno firu vietii ))

P.s. ai tai ce mai fac? ma refer la toti, mai ales la Vieja

p.s. 2. Oare cand o sa fac schimbul de apa si curatenia, o sa sara la mine astia? ) ca atunci cand filmam sau faceam poze se dadeau la mine prin sticla )))
Multumesc Gabi Mie imi place mult coloritul, masivitatea si aspectul la ei

Si stii ca si eu ma uit la bazinele tale "fara apa" ca la masini straine ... Doar ca in ultima perioada ai cam uitat sa mai pui poze ))
Le-am dat acuma mancare, si femela nici nu s`o clintit de la piatra ei ) masculul a fost indecis, a mers intai pana la jumatatea acvariului, apoi s`a intors, apoi s`a dus sa manance ceva )) acuma sta iar aici si isi mai ia cate un ciocan in gura de la "nevasta`sa" )) adica eu asa presupun, pot sa fie si inversate rolurile, da ma gandesc ca femela e cea mai grijuliue in majoritatea cazurilor ))
Ah si piatra asta pe care au depus, am bagat`o in acvariu cand am facut schimbul ala mare de apa ) cealalta ma enerva era prea mare asa ca am cautat alta mai micuta si am bagat`o acolo ))
Am uitat sa zic, dar toate icrele sunt albe ) banuiesc ca nu e de bine asta )

Nu se mai vad papilele am facut cateva poze nu tare reusite si un scurt video din ce vad e cum am anticipat, si Flamanzica e femela iar unu din cei 2 red e masculul... Pentru ca "ea" apara mai agresiv locul, ii mai da cate una si la mascul ))

image image image

image image
Baaaaaaaaa mi`o depus pestiii... se invart in jurul pietrei nu se apropie nici dracu ) am belit cariciu )

Edit: am uitat sa precizez ca acuma am ajuns de la munca si am vazut stiu care e perechea, dar nu stiu care e masculul si care femela )))))))
Pai dupa mine avand de`a lungul timpului doar filtre interne, pot zice ca cele externe sunt mult mai suor de intretinut singurul inconvenient daca poti sa`i zici asa e pretul ... cand zic mult mai usor, tot ce fac e sa curat prefiltrele, in canistre umblu de 2 ori pe an... adica in acest moment nu le`am mai deschis din februarie si nici nu am de gand prea repede eu am 2x JBL e1501... am bazinul in semnatura, stand facut tot de mine, ca si acvariul de altfel. marimile sunt asemanatoare oarecum, al tau e un pic mai mare. 150 x60 x50 e al meu .
Foarte fain, s-a spart blestemul "pomohaci" din bazinul tau

Asa nehaliti nu ai vazut pe viu, dar stii de ei or fi rude indepartate cu ai mei
Pare cam subtirel lemnul de la stand, dar vad ca sunt multe intarituri deci cred ca ar trebui sa fie ok...

In schimb sa nu te superi pe mine, dar filtrarea e foarte deficitara, materialul filtrant din filtrele alea interne e foarte putin pentru un asa bazin... Adica in doar unu din cele 2 filtre externe de la bazinul meu, am de vreo 3 ori mai mult filtrare biologica, daca le aduni pe ambele e de cel putin 6 ori mai multa... Poate gresesc si ma vor corecta colegii, dar eu zic ca asa bazin merita o filtrare adevarata...

In rest, decorul si locatarii arata frumos cu toate ca si cu pestii te`ai grabit un pic ...

Felicitari pentru proiect si sper sa mearga bine. ca de aratat bazinul propriuzis arata super
Pai nu, nu am zis eu suficient de bine, cand am schimbat decoru ultima data, am scos tot afara din acvariul si pietre si craci si tot ) si canci mascul, ala e disparut de vreo 3, 4 luni ) asa am crezut si eu ca sta ascuns, dar daca nu a aparut nici cand am dat tot afara din acvariu e clara treaba ) si nu avea cum sa sara afara ca n`are pe unde la capac...

Forum Index » Profile for Artur » Messages posted by Artur
Go to: