Nimic nou de adaugat aici

am facut in seara asta un schimb de apa de 95%

)) ca spre rusinea mea, nu am mai curatat acvariul de 1 luna (nu dati cu pietre)... Si efectiv am avut de aspirat o roaba de rahat, am curatat prefiltre si din astea, si sticla, si am scos 95% din apa, de stateau pestii pe laterala, culcati pe nisip si le iesea corpu afara, mai erau 3 cm de apa in acvariu

)) cu ocazia asta am si masurat baietii si au 25 cm, deci mai au de crescut

))
Poze nu am astazi, si dupa cum am scris si pe topicul maestrului, cred ca ii voi fura ideea cu lemnele, si o sa inlocuiesc Pistia cu alta planta, ca asta imi lasa un miliard de radacinute si frunze moarte prin acvariu la schimbul de apa... Sa mor ca umpleam acvariul si zici ca era viscol, asa se vedea

))))
Dupa cum am scirs si acolo cred ca voi incerca "Limnobium Laevigatum" deoarece pare sa aibe frunzele mai tari, si radacinile mai lungi si mai puternice... Asta ramane de vazut, oricum nu se va intampla chiar tare curand modificarea de decor si plante

) Ah si probabil voi baga si un Echinodorus intr`un colt... Mai vad eu ce si cum...
Cat despre pesti, is bine mersi, am 3 care zici ca`s "cuplu" adica presupusa femela sta cand cu unu din presupusii masculi, cand cu celalalt

)... Teoretic cu buzatu e mai serioasa asa, amandoi mai tot ling pietre, se imping si chestii din astea... Al 4`lea peste o freaca la rece singur dupa lemne, are si el o piatra acolo pe care o mai curata, sta in umbra, nu prea se baga peste astia decat cand are chef de scandal si vine la provocat

)
Una peste alta, in continuare tind sa cred ca daca as lasa doar presupusa pereche in acvariu ar depune

dar sincer sa fiu nu cred ca imi doresc o depunere ca nu as avea ce sa fac cu puii... Doar as vrea sa se ciondaneasca mai putin

) nu sunt cinestie ce lupte in acvariu, dar se mai intarata unu la altu din cand in cand...
Din melci a mai ramas doar unu, dar asta de multa vreme, restu au ajuns mancare pentru oscari

)) iar ancistrusi am 5 daca nu ma insel,sau 4... Aia mici s`au facut mai mari, iar din perechea mare mai e doar femela, masculul e disparut complet de ceva vreme, naiba stie unde si cum, era imposibil sa inca in gura unui oscar, deci daca a crapat nu stiu ce s`a intamplat cu el, l`or fi "supt " de tot ceilalti ancistrusi, naiba stie

) iar din astia "juniorii" nu stiu daca am sau nu vreoun mascul pentru ca is greu de vazut pe lemn, stau mereu ascunsi si rod ce pot

))
Si gata, ca am scris un roman, poze nu am tura asta

))