[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Samy
Forum Index » Profile for Samy » Messages posted by Samy

Da sa traiti dinasta avem
ocean wrote:Frumos

Multumesc
koala wrote:Foarte misto, felicitari!

Multumesc mult
Sa nu se depuna praful pe aici.
Inca imi apar puncte verzi pe geam si pietre saptamana de saptamana le curat .
In rest pare sa mearga bine .
Un mic update , controlerul lam pastrat .
Electrovalva si a revenit ca prin minune
Eulocharis si-a dat drumul la fel si Vallisneria.
Montecarlo cel de pe roci se arde de la temperatura mare ,peste 2 zile vin si ventilatoarele cu controler pentru a mentine temperatura automat .
Buna ziua ,bine ai venit .
Foarte frumoasa povestea ,mult succes iti doresc .
Ce pastile luasi de esti asa harnic zilele astea
Lucian wrote:
Samy wrote:Salut, ai verificat sa fie rotorul la locul lui . Am mai patit asa din cauza rotorului.
Daca nu pune tu apa in canistra cam 3 sferturi si dupa ce cuplezi tot incearca sa tragi cu gura pe out pana vezi ca circula apa pe furtune .

Eu pun apa pana in canistra se inunda tot prefiltral si dupa mai torn un pic cu capacul pus...

La mine nu a fost nevoie la nici unul .
De obicei cu pompita de pe filtru merge repede.
Salut, ai verificat sa fie rotorul la locul lui . Am mai patit asa din cauza rotorului.
Daca nu pune tu apa in canistra cam 3 sferturi si dupa ce cuplezi tot incearca sa tragi cu gura pe out pana vezi ca circula apa pe furtune .
Asa sunt si eu cand posteaza colegul Lucian
Buna ziua lume frumoasa.
Pana la urma tot eu am grija de el
Rau cu copii mici nu prea ai timp de nimic .
Astazi am facut curatenia obisnuita am scos Bonsaiu si lam bagat sub un jet de apa la dus Sa curatat frumos.
Restul plantelor nu mai mai ating de ele pana nu se dezvolta cum trebuie.
Partea din spate iarasi da inapoi
Acum e dat filtru la maxim chiar de nu ii plac curenti betanului trebuie sa imi functioneze skimeru bine si sa se curete bine acvariul.

O poza facuta pe fuga
Asta pot sa aprob si eu ,profesional 4 plus 250 a fost si la mine cea mai silentiosa canistra

Inainte sa investesti bani uitate la rotor daca are ceva semne de uzura.
Eu am schimbat 2 degeaba
Mai uitate si daca filtru atinge dulapul pe parti.

Acel zumzet am si eu la filtru mare ,am schimbat tot si degeaba se pare ca asa este de la puterea lui
Am pus si bureti pe interior in dulap
A facut ceva schimbare sa ma pot uita la tv in liniste dar sa dorm in aceasi camera nici o sansa
dan.pavelescu wrote:
Samy wrote:
Acum tind sa dau vina pe controler de acea ma si bate capu sa il pun la vanzare chiar de a costat 300 Euro.

Da, te rog sa dai vina pe controller ca il cumpar eu imediat

Pai lam pus pe un site aici in Austria la vanzare
dan.pavelescu wrote:Asa am facut si eu. Si freci cu peria pe unde se poate, sa mai dai jos un strat de jeg

E de acum sotia se ocupa mai mult de el . O sa faca ea operatiunile astea Ea sia dorit Bonsaiu Ea sa isi bata capu cu curatatu

Multumesc de idee o dau mai departe
Salutare, astazi am incercat sa fac ceva in extraterestru .
Am scos de pe mijloc acel pod si Flame moss lam pus pe spate sa creasca lannga sticla pe mijloc cam pana la junatatea bazinului ma gandeam.
De acum o sa incerc sa pun pe toate rocile montecarlo usor usor pana se umple de el.
Spre dezamagirea mea sticla de co2 de 2 kg sa terminat in nici 2 luni cea ce nu mi se pare normal plus sa busit a 3 electrovalva .
Acum tind sa dau vina pe controler de acea ma si bate capu sa il pun la vanzare chiar de a costat 300 Euro.
Si sa trec la sistem normal sticla electrovalva si dropcheker
dan.pavelescu wrote:Moss-ul e o pacoste, aspirator de mizerie. SI scapi greu de el
Am scos si eu creanga din acvariu sa o curat si la baza era moss pe ea desi eu am pus doar anubias si pinnatifida. Creanga pe care am avut moss mai demult, creanga care mai apoi a stat pe balcon luni de zile, creanga pe care am frecat-o cu peria bine.

Vai,bine ca pot sub dus .
Chiar a mers bine operatiunea ,asa am scapat si de grija tunsului sa nu mai fac mizerie in bazin.

Îl scot il bag sub jetzt de apa si il chelesc
dan.pavelescu wrote:Bravo grasule!

Pune drop checkerul mai sus, bula rotunda sa fie la 5mm sub luciul apei.

Am inteles sefu .
Multumesc
Bun ,astazi am mutat totul pe partea dreapta .
Furtuneele sunt acum scurte si au urcare nu mai stau begajite pe priza erau provizoriu acolo si se pare ca din acea cauza nu era bun fluxul apei.
Bobsaiul lam dezlipit de pietre si lam bagat sub dus Asa am scos cam 90 la suta din mizerie.
Lam si chelit putin
Mai ramane problema skimmer,.
Salut ,desi am scapat de staghorn cu carbo am totusi o nedumerire.
Am inpresia ca nu am circulatia apei buna sau mi se pare .
De ce spun asta,pai plantele din bonsai sunt mereu pline de mizerie. Chiar daca aspir bonsaiul saptamanal mereu se umple mossul de mizerie.
Plus skimmerul de sticla nu isi face deloc treaba.
Trage apa pe sus doar daca inchid de tot jos sa nu mai traga apa.
Acum se poate sa fie pozitionat filtru prea departe de in si out ? Furtunele se pot a fi prea lungi si nefind in sus sa infuenteze asta
Momentan sunt pe spate coltul stang ,lyly pype langa geam si bate pe lungul acvariului, iar skimmerul langa lyly pipe .

Atasez si o poza

Luatima usor
Salut, nu iti face grija acel mucus este normal la inceput ,este facaut de lemn.
Am.avut si eu plin acvariul, eu nici nu m-am atins de el .
Daca te deranjeaza asa tare pune un pai de baut suc la capat de furtun si aspiral.

Daca nu te deranjeaza lasal si cumpara o echipa de curatenie si te scapa usor echipa de el( mult din el va fi tras in filtru se va desprinde singur la un moment dat )

Eu am luat Neritina snail mix 10
10 amano
Si 6 ottocinclus

In legatura cu lumina ,sunt incepator dar am fost plesnit peste fata de domnul Rodo cand am zis de ce sa nu fac programul de lumina cu pauza la care el mia spus :
Planetele au nevoie de minim 5 ore constant de lumina pentru a face fotosinteza , atentie continua .
Gandeste-te asa te pui la somn si dupa 3 ore cineva iti aprinde lumina cum te simnti?

Forum Index » Profile for Samy » Messages posted by Samy
Go to: