[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Artur
Forum Index » Profile for Artur » Messages posted by Artur
Gabi C wrote:Din tot ce ai tot oscarii imi plac cel mai mult .

+1 si mie au un aer mai rau asa, mai agresiv impun respect doar dupa felul in care arata
Te-ai gandit ca poate "masculul" nu vrea sa fertilizeze icrele ca e si "el" tot femela?

Acuma radem glumim, e bine ca ai rupt "blestemul" ) Si o sa sun ca o moara stricata, dar abia astept sa amenajezi bazinul
Arata fain acest incubator o adevarata jungla
Incepe sa arate din ce in ce mai bine...
Ti s-a stricat aparatul? intreb si eu asa, pentru un prieten
M-am mai jucat azi un pic cu aparatul... sper sa va placa

image image image

image image image

image image image
Si un foarte scurt video (nimic deosebit) )

Mersi Silviu si Gabi As mai fi postat dar mi`a fost lene ba sa fac poze, ba sa schimb apa si mno ))

@Maestru: sincer sa fiu nimic nou sub soare ) tot cred in continuare ca am 3 masculi si o femela dupa comportament, dar nu ar da semne ca vor sa depuna ... cei 3 presupusi masculi se mai cindanesc din cand in cand, dar nimic grav, mai mult se umfla in pene ))...

Cat despre marime, tind sa cred ca au undeva pe la 25 cm, asa ochiometric, mai putin ala micu, el are mai putin ...

Oricum, n-as zice neaparat ca as vrea sa`mi depuna, cel putin nu acum ) ca nu as avea momentan unde sa ma scap de 2 din ei, si dupa aia nu cred ca as avea ce face cu puii )))

Momentan ma bucur ca nu e scandal tare mare si ca pot sa ii tin inca pe toti 4, ca mi`s tare dragi toti... Si cred ca daca as elimina 2 din ei, si as pastra doar o presupusa pereche as avea si depuneri ...
Si evident ca trebuie si un post separat cu preferatele mele

image image image
Va era dor de uratii mei? Chiar daca nu va era, am facut astazi cateva poze, si spre surprinderea mea destul de multe mi`au placut, de abia am reusit sa selectez asa "putine"

image image image

image image image

image image image

image image image
Ce fain e asta, i`ai dat atata adancime de zici ca e mai mare decat lungimea ... Imi place mult, e frumos, salbatic
Incepe sa arate din ce in ce mai superb imi place si covorul de gazon, si tot
koala wrote:- Nea' Artur, facusi pereche si ai iesit pa plus cu masculii?
- Daca pestii nu se bat, sa stii nu ma intereseaza chiar asa de mult sa fie "pereche"... am scos pui de astronotus acu' 15 ani, nu mai e nici o provocare pentru mine.
- Cred ca am o pereche "aleasa" de Vieja... parca i-am vazut "tremurand".

Apai habar nu am ca nu s`a schimbat nbimic, deci ramane banuiala cum ca ar fi 3 masculi si 1 femela ... ca mno ei 3 se mai bat si pe ea o doare la basca )) Oricum nu pot zice ca au fost batai super mega serioase, ca nu s`o ranit intre ei, ranile pe care le mai aveau erau de la decor cand se sperie ca boii noaptea si se trantesc de toti copacii )
Daca ai 3 femele de Astronotusi, vii la Suceava si iti dau eu un mascul )) Daca ai 3 masculi, ghinion ) Dar sa speram ca e o pereche printre ei
Pozele nu trebuiau facute intr`un acvariu cu apa? Faci asa poze cu pesti impaiati? ) Glumesc, evident, cred ca pot spune sincer cu mana pe inima ca is cele mai faine poze pe care le`ai pus vreodata pe forumul asta...
Tipic Astronotusilor, din toti pestii din acvariu, is singurii sus la "cersit" cand te`or vazut pe acolo cu camera )
Sa le spui asta si la flamanzii mei ai mei mananca orice ca si cum ar fi ultima lor masa
Se pare ca mi`a fost prea lene saptamana trecuta sa mai fac si poze, sau acu 2 saptamani ) nu mai retin exact, cred ca acu 2 saptamani ) poate bag maine un schimb de apa mare si duminica poate fac poze Cuvantul cheie din toata treaba asta e poate )) Dar nu de asta am vrut sa scriu astazi, am vrut sa va povestesc cum a decurs aceasta zi, poate una din cele mai ghinioniste din viata mea ))

So, sa incepe cu inceputul, stiam de dimineata ca urmeaza o zi grea la munca, avand ceva treaba care ma va face sa stau peste program. Dimineata pe la 10 aproape am fost muscat de un caine, cand zic aproape ma refer ca m`a prins doar de pantalon, nu si de picior... Apoi ziua grea de munca de care va pomeneam care m`a facut sa stau o ora peste program ca sa termin tot ce aveam de facut... Apoi fericit ca plec acasa, cobor la masina si constat ca am pana (la noi astazi a fost frig ca dracu si a nins toata ziua, inclusiv la 18 cand schimbam eu roata ningea cu on zapada de aia uda asa)... Dar acum sa continuam ) am urcat frumos masina pe cric, desfac primele 3 din cele 4 suruburi si se rupe cheia ))) Tinand cont ca lucrez intr`un hypermarket nu a fost chiar asa de rau, ca mno eram in spatem asa ca m`am dus in magazin sa cumpar alta cheie. Iau cheia de la raft si ma duc la casa de marcat si constat ca am luat una care avea rupt codul de bare de pe ea, asa ca ma duc din nou in celalalt capat de magazin, unde era raionul auto sa iau alta cheie, apoi ma intorc spre case. Maiaveam cam 5 metri pana la casa, si hop s`a inchis casa )) A trebuit sa ma orientez spre alta, unde aveam alti 3 oameni la coada ))...

Apoi, ajung din nou la masina, schimb roata si constat ca am uitat sa imi cumpar tigari (heets pentru iqos in cazul meu) si vroiam un cartus (9+1 gratis de heets portocalii). Ajung la locul cu tigari si nu aveau decat mentolate la 9+1 pe stoc, ma duc la alt magazin din mall unde stiam ca au si aveau doar mentolate si galbene la 9+1 )))) asa ca am luat 3 pachete doar sa`mi ajunga pe weekend si am plecat intr`un final acasa )))...

Faina zi nu? )))) sper ca nu v`am plictisit prea tare cu povestea mea ))
Tot Batman e cel mai tare
Abia astept sa vad rezultatul, pentru ca de cand ai pomenit prima data de aceste lemne imi surade si mie ideea Dar am tot asteptat si tot astept sa vad ce iti iese si sa vad ce fel de lemne ai folosit si de unde le`ai procurat si chestii din astea )

Forum Index » Profile for Artur » Messages posted by Artur
Go to: