[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: SZERZO
Forum Index » Profile for SZERZO » Messages posted by SZERZO
http://www.akwarium.prx.pl/walls/gurami_niebieski1024.jpg

aici ai o pauza a unui mascul : observa inotatoarea anala ascutita la varf, si franjuri de pe burta!
la vremea cand scriu eu acest post-reply, pisoiul are deja vreo 4 luni, si e infiat de 2 luni.......Ma bucur foarte, foarte mult ca si-a gasit si el o casa a lui si un suflet care sa-l iubeasca si sa-l ocroteasca!
aris wrote: peste neidentificat se joaca cu plantele...se paropie de ele, le atinge, si apoi fuge...
-.

Cum arata pestele asta neidentificat ( nu de altceva, dar poate il identificam noi, si afli si tu ce ai prin acvariu :-) ) Ideal ar fi sa gasesti pe net o poza cu ceva asemanator, sau daca nu, macar zi ce culoare, dimensiuni, etc , ok? Chiar sunt curioasa!
BLeeD wrote: Cersesc manacare or something? :sic: E drept ca primesc manacre decat odata pe zi si e posibil sa fie cam infometati

De faptul ca cersesc mancare, sunt absolut convinsa! Dar ca ar fi infometati, nici macar nu se pune problema! Pestii mei se agita asa si cersesc ceva de-ale gurii in orice conditii ( si daca le dau sa manance numai o data pe zi, si, culmea, chiar daca le dau sa manance de 3 ori pe zi.... asa ca nu sunt infometati, sunt doar foarte, foarte lacomi, si nu au masura la ........stomac).

Ce am mai observat la pestii mei? Ca se"dau in spectacol" daca sunt langa ei si ii privesc, ca in rest stau destul de linistiti. Dar daca le dau un pic de atentie, danseaza si fac tumbe la greu!
cam intrasemin panica , pentru ca de cate ori incercam sa intru pe forum nu-mi gasea pagina! Domne, o fi cazut netu , m-oi fi tampit eu de nu mai stiu sa scriu, ce s-o fi intamplat de nu merge....si azi primesc mesaj pe mail : mushu are bucuria sa va anunte redeschiderea forumului ( iar eu nici nu stiam ca se inchisese....) Apai mi-ati facut ziua , fratzilor, mi-ati inseninat existenta! sa ne fie de bine, ca tare mi-a mai lipsit forumul asta!

Forum Index » Profile for SZERZO » Messages posted by SZERZO
Go to: