Superb, imi place cum se vede crevetele din stanga sus, zici ca e din Lion King sus pe stanca ) Si cel mai mult imi place cum se vad pietrele, cu banuiesc ca e ceva alga verde pe ele, parca ar avea muschi, sunt superbe... Si neonii aia albastrii is cei mai tari pesti Si imi place si cum se vede melcul pe sticla din spate
Ah si sa nu uit, am rugamintea cand mai pui poze, sa pui naibii si apa in acvariu
Foarte frumos acvariu, vroiam sa zic ca mi`ar fi placut o poza din laterala stanga, dar m`am uitat din nou mai sus si am vazut ca nu e posibil dar cred ca o poza "din fata" lemnului ar fi frumoasa
Si eu sunt contra casute si orice nu`i natural da nah Oricum sunt abonat si astept sa vad ce iese cred ca si un iwagumi ar iesi vain cu multe dealuri si dragon stone de diferite marimi
Acvariul lui Joey nu a ramas asa, a devenit si mai fain, dar cand si`a refacut decorul in acvariul mare de 7500 litri, a mutat pestii de acolo in acvariul asta, si a scos lemnele cu moss si l-a stricat practic ... Pana la momentul ala acvariul mergea excelent, singura chestie care nu a mers a fost valisneria din spate, pe care a scos`o la un moment dat... Drept ca aia era singura planta "plantata". Dar moss`ul a mers superb
Si ai dreptate, nici eu nu i`as zice neaparat acvariu plantat, ca doar moss`ul e atasat ) dar mno asa l`a numit el ... Ideea e ca poti face ceva foarte simplu care sa fie foarte frumos, adica mie mi`a placut mult cum arata...
Nu va fi fail daca e facut cum trebuie, e deajuns sa privim munca lui Amano si stim ca e posibil un exemplu ar fi asta:
O solutie ar fi si un scape frumos facut cu lemne si moss, fara CO2 si cred ca ar arata fain pestii de "card" in bazinu asta, gen 100, 200 neoni si tetra si cory vreo 50 ) is multe chestii care pot fi facute
Ah )) Nu m-am gandit la asa ceva )) O sa incerc sa mai fac pe viitor filmulete asa ma enerveaza ca nu le face decat la 720p in slow motion, dar nah bune si asa ... nu m`am uitat la aparat daca stie slow motion, poate ala le pastreaza la 1080.
In alta ordine de idei, am impresia ca de o bucata incearca si Pistia sa`si revina, atata ca is micute, nu mai cresc asa de mari, dar cine stie . Poate nu`i prieste temperatura ) As putea verifica intr`o zi sa vad cate grade am prin acvariu ) ca incalzitoare nu mai am in el de mai bine de juma de an )
As mai avea de spuns inca o data ca nu credeam sa conteze asa de mult al 2`lea filtru, in sensul ca mi se pare apa mai curata, si dupa ce mananca "porcii" se curata muult mai repede... Si sunt sigur ca dupa vreo 2 saptamani cand vor ocupa bactieriile si siporaxul va fi si mai si
p.s. Silviu, ori is prea obosit ori nu stiu eu, dar nu am inteles faza cu AP si NG )
Si un scurt video, nu tare reusit, in slow motion cu pestii la masa, filmat tot de sus are in schimb, momente foarte faine cand se reped pestii pe pelete
Pana la urma m-am hotarat duminica seara sa fac si cateva instantanee, pe care pot sa le postez doar acum, ca mno a fost site`ul cazut aseara )) Ultimile 3 sunt un pic mai ciudate pentru ca sunt facute de sus, dar mi s`au parut interesante asa ca le`am adaugat si pe ele
Multumesc de aprecieri Nu sunt tare stralucite, poate daca o sa am chef o sa mai fac vreo cateva in seara asta si daca o sa colaboreze si banditii o sa fie mai frumoase
Ah si se pare ca nu a afectat in nici un fel adaugarea filtrului nou, nu a fost nici macar o mica decilare partiala, nimic si la ce pot observa, deja pot sa zic ca se cunoaste ca am adaugat inca un filtru Pot zice ca e mai mult decat dubla filtrarea acum, pentru ca am tavitele pline acuma, si cand era doar filtrul cu care am inceput nu erau pline ...