[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: ns22
Forum Index » Profile for ns22 » Messages posted by ns22
ca sa evit neintelegerile, am adaugat
o alta poza cu chineese algae eater.
ps. scuze de poza intoarsa, pe telefon aparea normala.
salutare! Donez chineese algae eater. Donatia se face astazi deoarece nu am
cum sa-l mai tin.

Locul de livrare - sector 6.

Contact 0748777751
Salutare tuturor!

Am luat microbul de la 3 alti vecini care sunt dotati cu 240 l, 120 l si 60 l. Am zis sa fac si eu pasul asta ca ma fascina si pe mine un colt de natura in casa. Am plecat urechea la guru nostru ( 240l) si am luat unul de 120l, care stiu ca este o idee mai usor de intretinut.

Acvariul este unul SH luat de pe olx, care este acceptabil ca stare , cu capac eheim cu 2 neone alba.

Aseara am apelat la un prieten bun si i-am facut un tanc de suport ( better safe than sorry) si azi il voi pune in functiune.

Ca si dotari sa reamintesc:

-tanc de 120l
-capac eheim cu 2 neoane albe
-filtru intern eheim ( o bomba mica ) )
-filtrul extern JBL e701 comandat, tre sa vina.
-incalzitator JBL
-termometru JBL, tre sa vina si ala
-pietroaie de la Hornbach
-substrat JBL fertil easyplant parca
-lipsa substrat inert. aici am nevoie de ajutorul vostru.
-niste cioate in lighean, puse le scos O2-ul din ele sa nu pluteasca
-minciog
-multa determinare si pasiune. Practic sunt infestat cu acvaristica.
Salutare tuturor! Azi doresc sa-mi amenajez acvariul. astept doar sa primesc filtrul jbl e701 comandat de la emag sa-mi soseasca si sa vina ''guru'' meu sa ma ajute in amenajarea lui.

Trebuie sa precizez ca sunt incepator aproape absolut, si anume e primul meu acvariu de mare capacitate ( am mai avut unul din cornier in care am crescut 2 guppy in copilarie).

Setup-ul vreau sa fie unul basic, insa tin neaparat sa am substrat alb inert datorita cromaticii, reflexiei luminii samd.

Bineinteles ca voi pune si substrat fertil pentru plante, deoarece nu voi creste doar cyclidae( sau cum se scrie)...

intrebarea este, ce substrat alb recomandati? doresc unul cu o granulatie maricia, sa fie mai usor de intretinut cand fac pe vitanjorul.

eu mai vazusem pe site-uri JBL White sau Snow, insa in Hornbach am vazut ca arata exact ca un nisip fin de rau si granulatia nu ma incantase absolut deloc.

Mii de multumiri pentru ajutor!

Forum Index » Profile for ns22 » Messages posted by ns22
Go to: