[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: aladin
Forum Index » Profile for aladin » Messages posted by aladin
ce varianta coloristica au macropodu-sii..?
gataa...am printat poza si am puso background la ''borcanul'' cu creveti..poate poate ii vad si eu in actiune ..ca tot naparlesc zilnic cate unu si se zice ca dupa naparlire e momentul
mai gasesti de asemenea si o pereche de mgneti special conceputi pentru curatarea geamului.....intreaba la pet shop
in cazul in care algele sunt mai batrane(dure) poti sa apelezi si la un burete de vase nou ,si care are o parte mai abraziva ...
incearca apistograma sau kribensis ...sunt mai rezistenti decat ramirezii...
eu am o pereche de kribensis la a 2 a depunere si nu am probleme cu sapatul :-) .....doar cand isi pazesc ponta/puii sunt ceva mai agresivi...dar nu cat sa puna probleme (la ciclasome altfel stau lucrurile.....cand scot pui e JALE pentru restul locatarilor )
image
Sandu wrote:
chitron wrote:.DIN CE STIU ESTE PE PLASA DE 10cmx10cm.Mani mult nu stiu .
...@aladin: daca e pe plasa nu te uita la bani. face oricat sa nu depui munca de chinez batran ...pana plantezi tu corect 10 pe 10 la penseta....

aici ai dreptate :-) :-) ...dar sunt din provincie...si as vrea sa stiu pentru ce sa-mi fac drum la Hornbach sau Animax turda atunci cand voi ajunge la bucuresti :-P
la cati bani....daca nu e cu suparare :-)

Forum Index » Profile for aladin » Messages posted by aladin
Go to: