Message |
|
atunci lasa un nr de tel.pe pm..si o sa sun sambata....sa vedem ce si cum
|
 |
|
aladin wrote:in ce zona?
ahh..berceni...daca ai putea sa ii aduci la obor..m-as incurca eu cu ei 
|
 |
|
in ce zona?
|
 |
|
eventual un bazin in care sa tii hamsteri , reptile sau paianjeni  :-)
|
 |
|
mai bine roaga pe cineva(acvarist) din Brasov sa te ajute 
|
 |
|
sunt interesat sa achizitionez cateva exemplare de corydoras de diverse varietati afara de paleatus si de albinotici :-)
cine are ...astept oferta....multumesc
|
 |
|
|
 |
|
masculii de aceeasi specie se bat intre ei
|
 |
|
harry-ab wrote:Luna viitoare pot sa ofer 2 Vitakraft mici si dragute, vorba ta unul cu debit de 440L/h si celalalt cu debit de 500L/h. Le-am cumparat pe ebay din germania si abia in ianuarie le primesc. Daca nu te deranjeaza sa astepti, vorbim cand ajung la mine.
astia fac si filtre ? externe?..un pret? :o
|
 |
|
lasa ca si la iasi..consilierii au votat o lege menita sa ''protejeze'' pestii de acvariu....adica acvariile sa fie cu latura curba si opaca
asa ca nu o sa se vada daca e sau nu suprapopulat acvariu...
|
 |
|
le stiu pe alea din piata moghioros si razoare...sunt aproape de locul unde ma cazez eu 
|
 |
|
neaparat intarituri..e mai sigur, pentru fund e mai bine sa cauti de 10..sau daca masa e perfecta poate sa fie si 8mm si poliesterul aferent
@Cosmin_Arsenie...acvariul de 80l mergea bine si cu sticla de 6..
|
 |
|
calm oameni buni...calm
nu ai 60l ci 80l, dar multi pesti si mai ales incompatibili..
|
 |
|
giov wrote:
ai drumuri dese la bucuresti?poate mergem impreuna.cand te mai duci?eu nu am masina ca ma duceam de mult;la bucuresti pot gasi mai multe(cu trenu mi-e urat).
aproape lunar....te pot lua cu mine,dar nu pot sa-ti asigur cazare in bucuresti...deobicei stau macar o noapte acolo..
|
 |
|
cauta artemia sau/si larve rosii congelati..e undeva la 30-35 ron kg...daca stiam de saptamana trecuta,poate te ajutam eu, si iti aduceam de la bucuresti..
|
 |
|
te sun duminica pentru o femela de macropodus....dar nu ai zis un pret 
|
 |
|
cumpar 1 mascul de cory albino 4-5 cm..
|
 |
|
ce preturi la ancistrusi??
|
 |
|
pe mine mm-ar interesa o femela pentru ca mai am un mascul matur..dar sa zicem...
kribensis am vreo 20 pui de 3-4 saptamani.....daca ajung la 2-3 cm iti dau cu placere..
eu vin lunar in bucuresti...chiar saptamana viitoare am treaba pe acolo...eci nu e problema asta 
|
 |
|
cat vrei pe o femela?? de macropodus?....am pui de kribensis dar sunt foarte mici...
|
 |
|