[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: adrian t
Forum Index » Profile for adrian t » Messages posted by adrian t
Caut acvariu Juwel rio 300 negru (chiar fara filtru si/sau fara stand). Contact PM. Multumesc
Salut,
Vreau sa cumpar filtru extern si peria de curatat furtune.Nu reusesc sa te prind la nr comunicat.
Multumesc!
Mai exact severum red, texas sau flowerhorn dar sa nu depaseasca 4-5 cm.
Nimeni ???
Cichlidae americane
Caut Cichlidae americane juvenili 3-4cm diverse specii (de preferat in Bucuresti sau in inprejurimi)
Capacul se da si separat?
Ai si de muscat?
recipientul de 2,5l il dai separat?
Plus cateva fire de Cabomba furcata bonus
Vand barclaya longifolia (4 plante tinere de cca 12 cm) 5-6 frunze. 10 lei/planta. Contact in PM
Imi face placere. Sper sa te vad si la alte capitole.
Incearca la Buse,str Intre Tarlale. De preferart sa mai ai o butelie mai mare ca atunci nu face sigur figuri daca vi suplimentar cu una asa mica
Te salut @xeroxclona, nu te-am auzit de mult.
Caut cateva fire de Ludwigia inclinata "cuba" de preferat in Bucuresti dar nu numai.
Multumesc
Nu ne-ai spus ce culoare are, daca ai montat tuburi suplimentare, daca functioneaza filtrul intern si din ce an este.
Multumesc
Salut
Oferta mea ramane valabila.
Dupa ce am fiert-o , am ucat-o, iar am fiert-o si in sfarsit am introdus-o intr-un bazin dupa un timp a facut la capete (unde a fost taiata) ceva mucilaginos transparent si urat mirositor. Ce-i mai pot face sa scap si de asta?
Sunt inmultiti de tine sau decat i-ai crescut?
In ce zona stai?
Care e diferenta dintre cei de 30 si cei de 60?
Pentru ca ai gasit numai pestoaice decedate ar trebui sa faci o ancheta printre pesti; s-ar putea sa gasesti pe undeva un violator acvatic
PS Scuze daca te-am suparat
Caut acvariu juwel vision >240 litri
Daca introduc in sol la radacina unor cripto cateva pelete de tormec se rezolva problema aciditatii solului la nivel local ?
Ce alte plante uzuale prefera sol acid?

Forum Index » Profile for adrian t » Messages posted by adrian t
Go to: