Message |
|
Caut acvariu Juwel rio 300 negru (chiar fara filtru si/sau fara stand). Contact PM. Multumesc
|
 |
|
Salut,
Vreau sa cumpar filtru extern si peria de curatat furtune.Nu reusesc sa te prind la nr comunicat.
Multumesc!
|
 |
|
Mai exact severum red, texas sau flowerhorn dar sa nu depaseasca 4-5 cm.
|
 |
|
Nimeni ???
|
 |
|
Cichlidae americane
Caut Cichlidae americane juvenili 3-4cm diverse specii (de preferat in Bucuresti sau in inprejurimi)
|
 |
|
Capacul se da si separat?
|
 |
|
Ai si de muscat?
|
 |
|
recipientul de 2,5l il dai separat?
|
 |
|
Plus cateva fire de Cabomba furcata bonus
|
 |
|
Vand barclaya longifolia (4 plante tinere de cca 12 cm) 5-6 frunze. 10 lei/planta. Contact in PM
|
 |
|
Imi face placere. Sper sa te vad si la alte capitole.
|
 |
|
Incearca la Buse,str Intre Tarlale. De preferart sa mai ai o butelie mai mare ca atunci nu face sigur figuri daca vi suplimentar cu una asa mica
Te salut @xeroxclona, nu te-am auzit de mult.
|
 |
|
Caut cateva fire de Ludwigia inclinata "cuba" de preferat in Bucuresti dar nu numai.
Multumesc
|
 |
|
Nu ne-ai spus ce culoare are, daca ai montat tuburi suplimentare, daca functioneaza filtrul intern si din ce an este.
Multumesc
|
 |
|
Salut
Oferta mea ramane valabila.
|
 |
|
Dupa ce am fiert-o , am ucat-o, iar am fiert-o si in sfarsit am introdus-o intr-un bazin dupa un timp a facut la capete (unde a fost taiata) ceva mucilaginos transparent si urat mirositor. Ce-i mai pot face sa scap si de asta?
|
 |
|
Sunt inmultiti de tine sau decat i-ai crescut?
In ce zona stai?
Care e diferenta dintre cei de 30 si cei de 60?
|
 |
|
Pentru ca ai gasit numai pestoaice decedate ar trebui sa faci o ancheta printre pesti; s-ar putea sa gasesti pe undeva un violator acvatic
PS Scuze daca te-am suparat
|
 |
|
Caut acvariu juwel vision >240 litri
|
 |
|
Daca introduc in sol la radacina unor cripto cateva pelete de tormec se rezolva problema aciditatii solului la nivel local ?
Ce alte plante uzuale prefera sol acid?
|
 |
|