Message |
|
Multumesc de sfaturi; voi incerca combinatia lui kyoshoi(banuiesc ca aceasta combinatie a fost testata de tine si a dat rezultate bune intr-un acvariu plantat)
|
 |
|
Firma osram nu fabrica tuburi t5 la 45w, cea mai apropiata dimensiune ar fi ale celor de 39w dar si aici avem o diferenta la lungime de cca5-10 cm. Voi verifica si la Philips
|
 |
|
Am un acvariu juwel rio 180 dotat din fabricatie cu doua tuburi t5 de 45w. Dupa aproape 2 ani de functionare tuburile dau semne de oboseala si trebuie inlocuite, numai ca nu se mai poate vedea nimic scris pe tub( nici firma producatoare si nici un cod dupa care sa caut). Acvariul este populat cu characidae si este bine plantat. Va rog sa-mi recomandati ce tuburi ar trebui sa cumpar.
Multumesc
|
 |
|
Multumesc de sfat. Va tin la curent cu rezultatul
|
 |
|
Am un Teratec 700 de aproape 2 ani la care am constatat ca debitul a scazut foarte mult. Am banuit ca mediile s-au colmatat dar si dupa ce le-am spalat nu s-a rezolvat problema. Stie cineva ce as putea face ca sa revina la debitul normal? Multumesc
|
 |
|
Nu are nimeni???
|
 |
|
Cumpar cateva exemplare de Ramirezi tinere eventual voalati numai in Bucuresti sau inprejurimi. Rog un pret in PM.Multumesc frumos.
|
 |
|
Multumesc de sfat.
|
 |
|
Sa inteleg ca intre scalari si ramirezi nu este nici o incompatibilitate? In acest moment am in acvariu scalari rasbore si zebre si as vrea sa aduc si cativa ramirezi.
|
 |
|
Este potrivita asocierea dintre scalari, rasbora, cateva zebre si ramirezi intrun acvariu bine plantat?
Multumesc anticipat.
|
 |
|
Si...
|
 |
|
Alte poze
|
 |
|
Multumiri lui Alex
|
 |
|
scificuss wrote:Poate o fi avand ceva urme de alge plantele si de aia nu te cauta nimeni. Sau nu le tin in acvarii.
Nu cred ca cine ar avea asemenea plante de vanzare nu poate scapa de alge. Exista si posibilitatea de a creste plante in mediu emers. Pentru informarea ta afla ca majoritatea plantelor ce se gasesc la magazine mari(ex Hornbach) sunt crescute emers.
|
 |
|
Chiar nimic din toata lista???
|
 |
|
Caut urmatoarele tipuri de plante:
Proserpinica palustris
Echinodorus rubin
Echinodorus osiris
Cryptocoryne balansae
Cryptocoryne undulata
Barclaya longifolia
Nimfea lotus var. red
Plantele ar trebui sa provina din acvarii,sa nu aiba alge si sa fie viguroase. Astept cu interes raspuns in topic sau PM. Multumesc.
|
 |
|
Salut. Ai PM
|
 |
|
Daca mai este de actualitate m-ar interesa pe mine.Sunt din Bucuresti si pot veni fara probleme oriunde. Las un nr de tel pentru contact in PM. Multumesc.
|
 |
|
adrian t wrote:este acelasi tip de anunt ca cel pe care l-ai dat pentru prietenul tau Nicu?
|
 |
|
Draga NicK, nu contesta nimeni corectitudinea lui xeroxclona dar atunci ajuta-ne sa intelegem ce este cu anuntul asta.
|
 |
|