[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: adrian t
Forum Index » Profile for adrian t » Messages posted by adrian t
Adresez aceasta rugaminte celor care au folosit produsul Tormec sau altele care au la baza turba neagra : ce efecte are asupra apei (implicit si asupra plantelor si pestilor) filtrarea prin turba? Este decat un alt tip de mediu de filtrare sau prin elementele ce se dizolva in apa influienteaza cresterea plantelor, a algelor si pestilor.
Multumesc
Ai uitat sa ne dai pretul BOMBAAAAAAAAAAAA sau petul la BOMBAAAAAAAA !!!!!!
De la 400lei pana la 2000 lei. Cel de 400 are bazin+capac+filtru interior iat cel de cca 2000 are bazin+capac+stand+filtru ex+ diverse solutii chimice si ustensile
Vandut. Multumesc de gazduire.
Se poate inchide.
Bonus: un strat de burete grosier (de culoare neagra)
Schimb 2 perechi sclari tineri (au o depunere la activ) cu chiclidae.
Nu vreau sa folosesc neaparat "instalatia" asta dar am vazut un acvariu de 500l care avea in dotare o asemenea lampa de 36w si era plin de plante. Nu am intrebat daca lampa e in functiune sau e montata decat de "doamne fereste". Caut sa ma informez in ideea de a cumpara una , dar daca nu este absolut necesara prefer sa folosesc altfe 5-600 lei. Sfaturile voastre m-au edificat in ceea ce priveste utilitatea unei astfel de lampi drept care va multumesc.
Daca este totusi necesara cam cate ore de functionare pe zi si ce putere ar trebui sa aibe lampa pentru un acvariu bine mobilat cu capacitatea de cca 180 litri pentru a nu influienta negativ cresterea plantelor?
Intrebare:
Daca un acvariu functioneaza normal( plantele cresc repede, si viguroase, algele nu sunt prezente) celelalte vietuitoare nu dau semne de stres si in general in acvariu este instalat un echilibru stabil este necesara montarea unei lampi cu radiatie UV ?
Multumesc .
Reducere de pret : 200 lei plus un strat de vata sintetica (nou)
Vand filtru exten Tetratec 700; functioneaza fara probleme ( nu curge, nu face zgomot) de cca 8 luni. Filtrul este in functiune si va fi oprit in fata potentialului cumparator.Pret 220 lei.
Bonus doua rotoare. Valabil in Bucuresti sau pentru cel care vine personal sa-l ridice. Contact prin PM sau 0744587070 .
Bun venit "vecina"!!
daca dai si separat spune un pret la filtru; ma intereseaza; ce vechime are filtrul?
Ceva poze, daca nu te superi...
Vand o pereche scalari tanara aflata la prima depunere 50lei. Numai in Bucuresti.
Atasez o poza
image
Recunosc ca intotdeauna am fost fermecat de aceasta minune acvatica.Cresc aceasta planta de multa vreme si in mai multe conditii; si atunci cand nici nu se vorbea de co2 sau fertilizanti iar lumina o aveam de la becuri incandescente alaturi de tuburile ce se gaseau pe piata dar si acum cand suntem victimele comertului capitalist "cu ori ce pret".Totdeauna m-am comfruntat cu aceeasi problema: tendinta plantei de a creste mare-mare-din ce in ce mai mare. Am incercat diverse moduri de taiere pana si varianta in care nu am lasat decat frunza care crestea dar cu toate ca era singura si nu o umbrea nimic se facea uriasa ca atunci cand planta avea mai multe. In diverse poze am vazut aceasta minunata planta crescand ca o tufa bogata,cu multe frunze si fara tendinta de a se intrece in crestere una pe alta. Cunoasteti metoda de a dirija cresterea acestei plante.
Multumesc
Astept noi sfaturi pentru imbunatatirea peisajului.
Multumesc
Acvariu intr-o noua etapa
image
image
image
image
image
image
image
image
Donatie finalizata. Se poate inchide.
Multumesc de gazduire.