[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: narcis
Forum Index » Profile for narcis » Messages posted by narcis
E simplu, mancare fina, fulgi maruntiti, cresc singuri. Mai au nevoie de apa curata, nu da mancare prea multa, schimburi mici si dese de apa. Daca e bazinul mare, se poate si cu schimburi mai rare.
Probabil o pelicula de bacterii, care s-au dus cand nu au mai avut mancare.
Foarte frumos, si-a revenit si colonia, arta!
Spui ca trebuie sa stii sa îl folosesti. Explica-ne te rog, care e calea spre victorie.
Arata foarte bine, are nevoie de foarfeca. Nu ai dc sa te temi, e o simpla mutare, nu are ce sa se destabilizeze.
Referitor la staurogine, n-am idee ce le faceti, la mine erau ca buruienile. Rezista si prin plante de 40-50 cm, nu le bag in seama.
Arata bine. Referitor la plante, micranthemoides e ca buruiana, o starpesti greu, cred ca isi va reveni.
Pentru colegu' cu parchetul, raspunsul e simplu. S-a demodat, trebuie inlocuit. Iar daca mobierul de pal s-a umflat, e cazul sa treci la un bazin mai mare.
Pentru problema matale exista Seachem alkaline buffer. Special pentru bazinele plantate.
Am inteles, mergi pe natural. Eu nu mai vad ca la 40, la 20 nici nu mai ?tiu cum era).
Nu e rau, se poate si mai bine . Eu as incerca o crestere a duritatii, probabil cauza deceselor nevertebratelor. Nu te sfii, baga si ceva bucephalandre, bolbitits sau microsorum. Micranthemoides iar merge, se dezvolta acolo, diverse tipuri de moss.
Sunt curios, au aparut ceva copepode? La mine, in bidoanele taiate, la lumina naturala, sunt vizibile.
Arata bine, s-a stabilizat. Parvula isi revine, e rezistenta. Ce dozator folosesti?
Sunt si filtre externe mici, se pot agata pe sticla acvariului. Au cei de la ia oase(filtosmart 60), eden,boyu. Au un volum destul de maricel pentru material filtrant biologic.
Cauta si bacopa monieri, e planta din care se fac medicamente si se foloseste si in industria medicamente/suplimente. O sa aiba alt gust produsul finit. E buna si pentru ceai.
Chiar arata foarte bine, curat, îngrijit. Felicitari!. Ai tratat pana la urma pestele cu ceva?
Foarte frumos bazinul. Cu siguranta vei face altul si mai frumos. Mult succes si noroc in noua ta alegere.
Mie tot parazit imi pare. Cauta pe jbl hospital, poate identifici.
Nu-mi vine sa cred ca nici acest setup nu are viata mai lunga. Poate-poate, urmatoarele.
Pui un robinet pe out si ai rezolvat problema. Ideal sa pui si pe in, pentru o mentenanta usoara.
Frumos, curat, se vede ca e bine intretinut. Spor in continuare.
Merg ambele, personal as opta pentru oase. Am un oase 250, prefiltrul face toti banii. Eheim, am vazut si mai mari la bazine de volumul acela, are debitul reglabil.
Referitor la alge, as opta pentru ceva plante cu crestere foarte rapida, sa consume mult, pana se stabilizeaza bazinul. Cand folosesti soil, e indicat sa ai cat mai multe plante,sa nu se vada substratul.

Forum Index » Profile for narcis » Messages posted by narcis
Go to: