[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: b93dcr
Forum Index » Profile for b93dcr » Messages posted by b93dcr
LA VOI IN IASI ASA DE POFTICIOS SE RIDE MEREU ??
DA NU E PACAT SA II DAI LA PRETUL ASTA//???
cat costa cel de 100l si cel de 130l asrept
bine multumesc ,nu mai e nevoie,am rezolvat.
dar nu inteleg , daca teai mai fi uitat ai fi vazut ,am incercat sa nu mai gresesc si sa sti ca nu am mai primit reprosuri .Imi pare rau ca u ai ramas cu parerea asta despre mine ,dar sti si u nu judeca omul dupa cum scrie.salutari.si cu neonul faci ce vrei ,doar e altau ,ai tot dreptul sa il dai cui vrei ,daca e sa te razgandesti eu inca il mai vreau .
Dooly ,terog spunemi si mie cum sa intru in rubrica cu cumparari si donari . cu vanzarile mam lamurit ,mersi
salut til iau sigur dar cu un milion jumate , am nevoie urgenta de el, pt ca mi sau supra populat acvariul si nu ma indur sa renunt la fre un peste ,deci daca tot zici ca sa pus praful pe el nu e pacat sa nu il dai la cineva care are nevoie cu adevarat , suportul nu mil dai casa cadem mai usor la pret, tiasi fi dat cat ceri pt ca am nevoie si de suport dar credema nu mai am nici un ban .am bagad mai tot bani in intretinerea pestilor si mai ales ca recent sau inbolnavit si mia cam facut gaura la buzunar . daca esti un agvarist adevarat vei intelege . acesta aste numarul meu ,daca te intereseaza demi un apel si eu imediat te sun <0723216636> am nevoie acum ,bani i am ,u decat trebuie sa imi dai un apel ,si transport am pt acvariu
carasi mai sunt de actoalitate ?? ma intereseaza
salut eu sunt un membru mai nou si asi vrea sa vin si eu la intilnirea acvaristilor , daca se poate binen teles
salut , asi vrea eu neonul daca mai e de actoalitate k
k multumesc mult asa osa fac , dar sa sti ca mai cam speriat cu pozele alea serios ,daia nu am vazut eu nici o poza in cartea acvaristica practica ,hai salut deci pe viitor asa voi face ,voi cere sfaturile voastre intii
doamne fereste ! nu imi vine sa cred ce monstru marin am eu in agvariu , da dece dracu nu mio fi spus si mie sa ma cunoaste vinzatoarea dela obor
cat vrei pe acvariu si capac evident , atit ma intereseaza salut si astept
ma corectez ,ca sanitarul
scuze ,k am sa le fac la toti tratament cu bactopur ,dar nu rechin se numeste asa i zic uni agvaristi si am zis si eu asa ,da seamana destul cu cel mic , numai ca are ochi putin mai bulbucati si are si mustati sa samitarul
pune si u pretul ca sunt destul de interesat
k da eu mai am sa le dau doar mine cu solutie costapur ,ce fac /? dupa ce mut rechinul si platy in alt acvariu si ii tratez cu bactopur si termin tratamentul ,ai zis ca sa ii bag la loc cu cei lalti si sa mai fac incodata tratamentul costapur ,Intrebare,daca ceilanti au facut deja tratamentul si il reiau in preuna cu platy si rechinul le face rau??
ma scuzai ,am uitat :rechinul are puncte albe pe el,cred ca e grisi dar totusi nu sau vindecat la tratamentul meu cu sera costapur
noroc ,mis-au vindecat pestisori ,mai putin un rechin si un platy mai micut ,pacat ,cred ca totusi am sa scap de ei pt ori ce eventualitate .Nu asi vrea sa-mi inbolnaveasca si pe ceilanti ,daca cineva se ofera sa ii ia si sa ii trateze ar fi super ,pt ca nu ma pricep asa de bine si mie cred ca miar muri ,rechinul e vioi ,nu am probleme cu el dar in scimb platy mascul nu o duce asa bine .sta tot tinpul pe fundul agvariului,dar cand e ora mesei se ridica repede .Cam asta a fost tot ,salutari tuturor
daca mai astepti am sa ii iau eu dar intai trebuie sa im fac un acv de freo 200l , eu am deja un acv de 50 l si vreau sa imi fac unul cu spesi de carasi . dar mai dureaza freo saptamina ,rar nu te inteleg de ce i dai ,spatiul e problema /?pt ca la obor un caras oranda de vreo 13 cm e vreo 350 lei

Forum Index » Profile for b93dcr » Messages posted by b93dcr
Go to: