[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: ReBella
Forum Index » Profile for ReBella » Messages posted by ReBella
Multumesc pentru filmulet, l-am savurat! Intr-adevar e frumos pestele sau poate sunt eu prea indragostita de Betta Cred ca e fericit la cat rasfat primeste si la ce casuta are Esti un exemplu de proprietar de betta care nu isi chinuie pestele, bravo!
8-10 ore pe zi de iluminare sunt destule. Cumpara 4 corydoras si cicleaza cu ei...
Is agresivi aia galbeni, ia numai unul si vezi cum se comporta.....in general guramii sunt agresivi intre ei, cu alti pesti pot fi pasnici. Plus ca aia galbeni ajung pe la 15 cm la maturitate.
Da ancistrusii sunt acestia : http://www.google.ro/images?hl=ro&source=imghp&q=ancistrus&gbv=2&aq=f&aqi=g3&aql=&oq=&gs_rfai=
Nu sunt doar negri ci si galbeni
Cumperi teste de amoniac si nitrit de la pet-shop. Sau macar de amoniac, el apare primul. Ai citit despre ciclare aici ? http://www.acvariu.ro/generalitati/-/asset_publisher/uA9v/content/15819?redirect=%2Fgeneralitati
Cum ai de gand sa ciclezi ?
A inceput ciclarea ? Sau s-a tulburat substratul ? Sau ......
Am si eu ancistrusi...3 bucati mari si frumosi Insa papa foarte bine castravetele crud, nu e necesar sa il oparesti! Le place foarte mult. Papa si dovlecel, si rosie, etc
Ahahhahahhahha ce tare e semnatura
De care gourami doresti ?
Puricii de balta sunt ca pufuletii la copii Trebuie sa le dai mancare consistenta la pesti, preferabil de la o firma de incredere. Hikari face mancare foarte buna, Ocean NUtrition, JBL, SEra, Tetra ... Vezi si tu ce gasesti pe la tine prin magazine. POti lua 2-3 cutiute mici si le alternezi ... ca sa nu fie doar un singur fel
A spus ca a2a specie este ce are el in acvariu. Prima poza a pus-o doar ca sa identificam pestele...nestiind exact ce sa scrie la cautare a gasit-o doar pe aia care sa semene cu ce pesti are el.

Deci sa recapitulam :

1) In prima poza din topic este Aphyosemion australe

2) In a2a si a3a poza din topic este Fundulopanchax gardneri

Corect ?
Pana acum sunt 3 denumiri ai pestilor....cand va pune poze cu pestii lui parca vad ca apare a4a
Mie imi place cum a iesit Insa o poza de aproape cu bettanul nu ne arati ? Pare foarte frumos
Ok, asteptam cu nerabdare pozele
Pana atunci...distractie cat mai multa pe unde mergi (daca este cazul)
DanC, in nici un caz nu poti compara utilitatea si mai ales necesitatea unui filtru extern cu cea a unei butelii.
Ciprian : bomba este toate alea pentru tine, insa pentru mine nimic din ele. Chiar imi face placere sa o fac si imi va lipsi cand voi avea butelie. Probabil o voi pastra la un nano ceva
Deja suntem offtopic ...tragem frana ?
Bine ai venit!
Ca pesti ai putea incerca cu 6-8 zebre, sunt multe varietati, culori ... si sunt foarte energice Atunci cand se hranesc e o placere sa le privesti. Plante ti s-au recomandat deja...daca nu ai pus substrat fertilizant le poti cumpara niste bile fertilizante de la JBL, si anume 7 Balls se numesc.

Am uitat sa spun ca e indicat sa schimbi si fundalul cu unul albastru sau negru ...se vor vedea mult mai bine plantele si pestii, iar acvariul va capata un aspect mai natural.
Deocamdata nu pentru ca este foarte cald si afara si in casa ...
OK.
Uite aici de exemplu poti citi despre pestisorii tai : http://killi.net/keeping/care/
Sper ca te descurci cu engleza
Ced ca el se refera la prima poza pe care ai pus-o in acest topic
Vezi tu Ciprian ... daca eu as castiga la loto mi-as cumpara o instalatie completa de CO2 + 2 butelii a cate 4 kg fiecare Apoi as mai face si pe altii fericiti cumparandu-le cate o butelie. Insa pana se va intampla asta sau altceva care sa imi permita folosirea unei instalatii profi va trebui sa fac uz de bomba
Foarte frumos acvariul, la fel si continutul! Felicitari
Scoate unul din acvariu si vezi ce este. Fa-i o poza cu macro eventual.

Forum Index » Profile for ReBella » Messages posted by ReBella
Go to: