Din start iti recomand sa uiti de marin...dupa cum zicea si Faraonul, nu este un sport pentru bugetari

Cel putin pentru moment, mai tarziu poti incerca unul cand vei dobandi multe cunostinte despre marine si cand iti vei permite financiar. Si eu sunt in aceeasi "oala" cu tine
Revenind la cel dulcicol : nu pot sa iti precizez o suma la care vei ajunge, insa cel putin cateva milioane vechi va trebui sa scoti din buzunar
Ai 3 variante :
1.Poti pune un anunt la cumparari in care sa scrii ca doresti sa cumperi mana de lucru la un acvariu, eventual si sticla + siliconul. Daca mai vrei sa cumperi si aparatura, decor, etc...le scrii tot acolo.
2.Urmaresti zilnic anunturile de la vanzari pe toate forumurile de profil si iti alegi un acvariu asa cum ti-l doresti si la pretul pe care ti-l permiti. Doar ca va trebui sa astepti pana va mai aparea unul la vanzare ...
3.Ti-l lipesti singur dupa ce te documentezi foarte bine cum se face. Nu va fi usor, va trebui sa te ajute cineva la lipit (sa tina sticla) sau te folosesti de ceva cutii/mobile/etc...
Eu m-am riscat anul trecut si am lipit primul acvariu din viata mea

Are 160l brut si ce noroc pe mine...pana in prezent nu a curs

Lipitura arata cam horror, sunt ceva bule la una dintre imbinari ...insa per total se trece la capitolul "succesuri"