[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: bondo77
Forum Index » Profile for bondo77 » Messages posted by bondo77
Ca o completare mica, auratusii arata toti la fel cat sunt mici, pe la 5cm, chiar si mai mult, masculii isi schimba culoarea. Ti-am zis asta, in cazul in care sunt mici pestii de la petshopul unde i-ai vazut si sa nu crezi ca sunt toti femele
Trippin wrote:tot de la firma aia poti sa cumperi Osram 865 si Osram Flora. Ambele sunt foarte des folosite in acvaristica si sunt variante T5 HO.

Din cate stiu eu nu exista Osram Fluora t5, doar t8.
1200l/h este bine. Daca ai bani de Eheim, ia-ti. De Fluval nu stiu ce sa iti zic, dar ai putea sa iei in considerare si JBL. Fundalul arata promitator, asteptam sa vedem si rezultatul final.
De curiozitate, de unde ai luat pestii?
cobra_d wrote: In primul rand salut si bine ai venit .... Iar pentru minnardydh 6-9 chiar ti se pare apa dura???

Esti sigur ca ai GH 6-9? Eu de exemplu am 20.
@crazy*wolf Le-ai cam amestecat acolo. Ai si africani (Nimbochromis venustus, Melanochromis auratus, Pseudotropheus elongatus, Maylandia estherae cred), dar si americani (Cichlasoma octofasciatum cred, nu sunt 100% sigur). In curand o sa ai nevoie de un filtru extern, filtrul tau este foarte slab pentru ce ai tu acolo. In rest, mult succes in continuare si sa ne tii la curent cu evolutia acvariului.
Reductorul il vinzi separat?

Forum Index » Profile for bondo77 » Messages posted by bondo77
Go to: