[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: ReBella
Forum Index » Profile for ReBella » Messages posted by ReBella
Ne intrebi pe noi daca se schimba ? Foarte tare !!!
Melcul, daca este viu, se va retrage in cochilie cand il scoti din apa. Adica va trage usita dupa el Si bineinteles ca nu va mirosi groaznic, asa cum face un melc care este mort.
Pana la urma mai e viu melcul acela ?
Corect insa nu pentru ca e cerere ii fac. Ci pentru ca cererea le aduce bani in buzunar. Deci tot la bani ajungem. Deh, ochiul dracului ...
Nu as tine asa ceva. Mult prea exagerati...
Pacat ca foamea de bani ii impinge pe unii sa inventeze asa ceva
Foarte frumos, sa iti traiasca mult si sa fie sanatos
Absolut adorabili...cred ca as muri de foame daca as fi nevoita sa mananc doar asa ceva!
Superbi pestii, te invidiez pentru iaz
Creveti red cherry + corydoras = pace
In general da, mai ales daca nu este foarte bine plantat acvariul. Incearca cu ceva creveti mai mari, cum ar fi Amano sau Atyopsis moluccensis.
Imi place cum arata
Ajunge sticla de 6 mm.
Poti lua 6 neoni albastri si 6 neoni rosii
La mine scapau puii de creveti, nu erau mancati de microrasbore. Insa nanoacvariul avea foarte mult moss.
In poza e un mascul guppy ( cel galben)
Se poate inchide, plantele s-au dat toate ... multumesc pentru gazduire!
http://www.aac.acuavida.com/gallery/AAC_2010/mini_acuarios/P0058/P0058.jpg.html
Asta e superb!!! Are suflet, personalitate...e viu!!! Mai reusit decat locul 1 si 2 impreuna.

O sa ma uit si la restul cand o sa mai am timp si o sa mai comentez atunci
Mergi pe guppy. Betta nu sunt pentru incepatori ...sau daca vrei betta neaparat ia-ti un mascul frumos caruia ii faci un acvariu de 20l si gata.
Afirmativ
Duci betta inapoi si ceri o femela de guppy in loc. Te plangi ca betta l-a ciupit pe guppy si daca nu ti-o schimba faci urat. Problema rezolvata A, si mai cumpara 1-2 femele de guppy...se tine un mascul si 2-3 femele ca sa nu o fugareasca doar pe una pana o omoara. Masculii sunt foarte pofticiosi si cam disperati cand vine vorba de reproducere...dar asta e valabil la toate speciile, inclusiv la animale si oameni

Forum Index » Profile for ReBella » Messages posted by ReBella
Go to: