[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: ReBella
Forum Index » Profile for ReBella » Messages posted by ReBella
NU, in nici un caz nu poti pune betta cu guppy. Nici macar o femela, d-apoi un mascul. Masculul va bate femela si va franjura cozile la guppy. Masculul de betta se tine SINGUR, femelele de betta merg tinute impreuna desi se bat si ele uneori. Guppy + betta = probleme.
A mai ramas un singur pachet de plante la vanzare!
Murdara cu ce ?? Filtreaz-o mecanic si rezolvi problema, insa va trebui sa bagi in ea si ceva produse care leaga metalele si care elimina clorul, ca sa fii mai sigur ca e ok de bagat in acvariu.
"We are improving the AAC Gallery for a better visitor experience"
Oare cat va dura asta ? Vreau sa vad si eu acvariile ...
Ok, sper sa gasesc, o sa merg si la Reef, si la Coralis si care or mai fi prin capitala
Eu am fost la Hornbachul din Brasov si nu am vazut asa ceva, insa poate erau vandute cand am ajuns eu.
Fiecare pachet este format din urmatoarele plante :

Nesaea pedicellata - 1 fir
Rotala rotundifolia (red) - 7 fire
Proserpinaca palustris - 1 fir
Heteranthera zosterifolia - 9 fire
Rotala wallichii - 3 fire
Hygrophila polysperma - 1 fir
Najas guadalupensis (graminea) - 4 fire
Didiplis diandra - 16 fire
Limnophilla aromatica - 1 fir
Micranthemum umbrosum - 22 fire
Egeria densa - 3 fire
Mayaca fluvialitis - 1 fir
Rotala macrandra MINI - 5 fire
Cabomba furcata (red) - 1 fir
Lwdwigia ovalis - 3 fire
Ludwigia repens - 1 fir
Vallisneria NANA (frunzele au latimea de ~3 mm) - 25 pui de aproximativ 10 cm

Sunt 2 pachete, fiecare pachet costa 50 lei + 8 lei taxa transport prin posta romana.
Pachetele NU se descompleteaza!!!
Doritorii sunt rugati sa lase pe privat numele si prenumele + adresa COMPLETA!
Hornbach Berceni sau Militari ?
Multumesc
1. Perfect
2. Silicon poti folosi Bison Glass, special pentru acvarii
3. Depinde cati litri va avea acvariul, cati pesti vei tine in el ai de care, etc. Mergi pe o pompa mai mare...300l/h e mult prea putin.
4. Piatra aia arata SUPER, chiar imi place foarte mult! Nu stiu cum ai tu de gand sa o pui in acvariu insa pare mare si foarte grea, ai grija sa nu atingi cu ea fundul acvariului sau unul dintre pereti pentru ca ai mari sanse sa ramai fara acvariu. De asemenea asigura-te ca acvariul va fi pus pe o mobila rezistenta si sub acvariu pune o coala de polistiren de 2 cm...sper sa tine fundul acvariului(sa nu fie prea grea piatra aceea).
5. Ti-am mai spus...ignora melcii aceia. Majoritatea dintre noi ii avem si sunt BENEFICI ecosistemului daca nu sunt exagerat de multi. Manca din mancarea ascunsa prin pietris, frunzele moarte, pestii care mor, etc. Sunt un fel de sanitari ai acvariului. Si NU, nu apar din cauza algelor ci pentru ca ai adus plante cu oua de melci in acvariu sau pietre,etc.
Pune o poza cu algele sa le identificam intai, apoi cauti pe google dupa numele lor si afli cauzele aparitiei lor si cum pot fi combatute. Nu exista acvariu 100% fara alge...in schimb exista acvarii in care sunt asa putine alge incat nu se vad si nu au cum deranja.
Felicitari pentru aceasta idee super pusa in practica si MULTUMIM pentru detalii si poze!
Bine ai venit, imi place mult cum arata acvariul !
O intrebare : unde gasesc pietre din alea pentru facut terase ? Se vede una in prima poza, in stanga jos. Parca in Hornbach n-am vazut ...
Superba mai e Mayaca Sellowiana Dar si Glandulosa arata minunat. Felicitari!
Are iluminare bolul ? De care ? Cata ? Cat de des schimbi apa si cat din ea ? Mai da-ne detalii te rog...si fa o poza cu planta. Daca e una pretentioasa nu va supravietui acolo. Substrat poti pune putin Florapol sau 1-2 JBL 7 Balls. Pui probabil ca face femela insa ii mananca parintii sau mor din diverse motive.
Wow...al3lea e PERFECT !!! M-am indragostit! Pana si pestii sunt dementiali ...
De acord cu Scificuss : banii nu pot cumpara imaginatia, altfel ar fi numai aquascape-uri reusite peste tot... Bani au destui, rezultate notabile mult prea putini
Auratus wrote:Ma mir cum nu a aparut Rebella si pe acest topic. In rest...e tot tacamul.

Poti dezvolta te rog ? Ne stim de undeva ? Te-am calcat pe vreo batatura ? Cu siguranta prezenta mea pe acest forum nu este atat de raspandita prin topicuri incat sa fii indreptatit sa scrii asa ceva. Nu de alta dar chiar nu am timpul necesar sa scriu nici macar in majoritatea topicurilor, d-apoi in toate
PS Indiferent de temperamentul lui...cu siguranta nu vrea sa il cunoasca pe al meu
PS2 Iata ca sunt si eu prezenta pe acest topic, sper ca ai parte de un orgasm intelectual acum ...sau poate un brainstorming macar
10 luni ? Wow...asta da record Teoria zice ca viviparele pot face pui de 6 ori dupa ce ai scos masculii ...insa cred ca nu e batut in cuie acel numar
Scosul din minciog e simplu : nu au cum sa se incurce daca plasa este destul de fina. Pentru a-i elibera in alt acvariu bagi minciogul acolo si, cu grija, intorci plasa pe dos...astfel incat puii sa fie pe exteriorul plasei. Apoi o agiti putin daca nu se dezlipesc de ea E simplu dupa ce incerci de cateva ori. Mare grija sa nu ii strivesti cand intorci plasa, in rest ...joaca de copii
N-am patit, insa te cred pe cuvant Cel mai simplu e sa muti femela inainte de nastere intr-un acvariu fara substrat dar plin cu elodea si pistia de exemplu. Dupa ce fata femela o scoti si ...problema prinderii puilor nu mai exista.
Am reusit mereu cu minciogul deoarece la mine tind sa se ascunda in plantele de la suprafata. Cine nu are astfel de plante....munceste
Marsilea hirsuta ar fi o recomandare : http://k43.pbase.com/v3/11/259611/1/50074312.BTankStgt300919.jpg

sau

Eleocharis parvula : http://i510.photobucket.com/albums/s343/ToRNaDo77_album/DSCF6706copia.jpg
Ii prinzi cu minciogul

Forum Index » Profile for ReBella » Messages posted by ReBella
Go to: