[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Mr.Black
Forum Index » Profile for Mr.Black » Messages posted by Mr.Black
'om vedea sefu'......stai sa-l vad cu apa in el......butelie sau drojdie......mie frica mie ca de curent fiicamea nu se joaca cu papusi....de multe ori am surprinso cu ruleta si surubelnita-n mana....haha...in rest sunt bune piesele ce le-am ales?un filtru extern mi se pare prea scump.....si komatex am de unde ca lucrez cu el zi de zi la munca...am de la 3 al 10 mm.....
sa fiu sincer as vrea sa-l plantez....dar.....1!am un copilas de 2 ani jumate care isi baga nasul peste tot si nu as vrea sa stau cu bomba prin casa...2!in piatra neamt e cam greu sa faci rost de plante....adica nu am vazut deloc de cumparat....3!si de pesti e la fel de nasol....tre sa trag o fuga pana la bacau.....in vreo luna poate mai bine pana il fac si se face ciclarea sper sa ajung......a nins de a rupt ......
salutare!!
de cateva zile ma tot gandesc sa fac un acvariu....
dimensiuni:100 x 45 x 40h
- sticla de 10 mm(daca gasesc pentru ca nu vreau intarituri)
- filtru intern uni+ UV 750 Aquael
- incalzitor 200 W Aquael
- pompa aer 250 L Aquael (daca mai este cazul)
- lumina:2 x neoane 30 W(90 cm)
- capac din Komatex de 10 mm
- substrat din pietricele alb - negru si ceva pietre mai mari...o sa vad...

momentan nu as vrea sa-l plantez ca e foarte mult de lucru si ceva mai multi bani si pe vremurile astea de criza e bun si asa
despre pesti vom vedea.....e cam limitat orasul.....tre' sa merg la bacau sau iasi......

cam atat...e gandit bine?
sunt flroin din piatra neamt,am descoperit acest forum din greseala(acum imi pare bine ) si de vreo 2-3 saptamani tot citesc si cred ca a venit momentul sa-mi fac si eu un acvariu.....sa vedem ce va iesi....

salutari si toate cele bune....

Forum Index » Profile for Mr.Black » Messages posted by Mr.Black
Go to: