Multumesc pentru stelute

Nu pot zice ca in general stau bine la capitolul rabdare, insa in acvaristica e surprinzator ca am destula...pot chiar sa dau si la altii

Plus ca imi place sa ajut, deci imi vine usor.
Pe de o parte iti dau dreptate, nu toti care au 1-2 acvarii trebuie sa fie si doctori sau profesori, etc. Insa pe de alte parte gandeste-te ca aici se incearca mentinerea unui standard de scriere (cat ma corect posibil) , ceea ce mi se pare cat se poate de normal pentru o comunitate care se respecta. Felul in care scrii e cartea ta de vizita in aceasta lume virtuala, mai ales pentru cei care nu te cunosc. Scriind corect dovedesti ca ai respect fata de cei care incearca sa te ajute si fata de cei care contribuie la bunul mers al acestui forum (moderatori, admini, owner). Plus ca, gandeste-te la chestia asta : orice sut in fund este un pas inante

E bine sa fie atentionati, astfel au mult mai multe sanse sa invete pe langa acvaristica si ceva ce le va fi de mare ajutor in viata : scrisul corect.
In concluzie aici nu prea vei vedea rautati...suntem o comunitate pasnica si ajutam cat putem, neconditionat.