[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: ReBella
Forum Index » Profile for ReBella » Messages posted by ReBella
Nu stiu de ce va complicati cu gheata....e munca de chinez cumplit de batran, iar eficienta...se stie care este. Scade ptin temperatura si apoi creste si tot asa. Nu e o solutie eficienta si de termen lung.
Mike arata-i omului alga....ca poate chiar vrea sa vada cum arata, la propriu
Ete aici subsemnatule : http://joejaworski.files.wordpress.com/2008/07/brownalgae.jpg
In ultima poza cred ca este Ludwigia repens (mai ales daca este de la mine ) : http://img440.imageshack.us/i/ludwigiarepenski7.jpg/
Te invidiez Abia astept sa am si eu asa ceva...m-am cam plictisit de facut bombe. Cat e de inalta ?
Ok. Si hoplo aia se fac mari sa stii...la fel si scalarul. Deci vor o casuta mai mare...Fa tot efortul posibil si fa-le cadou acvariul ala de care ziceai....unul de 70x40x40 macar. Sau 35...cat poti tu la latime, dar mai inalt pt. ca asa ii place la scalar Ar fi pacat sa moara pentru ca n-au un acvariu mai mare. Si atentie cand faci acvariul mai mare...va fi greu deci va necesita un suport cat se poate de rezistent.
Is destui pesti! Scalarul ala e mare ? Daca da va trebui sa faci urgent un acvariu mai mare. Si sanitarii ce sunt ? Corydoras ?
Pana la urma te-ai hotarat ? Ce pestisori bagi acolo si cati ? Iei neoni 6 bucati pt ca sunt de card ....si 1 betta mascul ?
Baga-i pe rand...3 is destui pt. o saptamana. Si daca nu vei avea acvariul foarte bine plantat domnul betta le va bate pe femele...eu zic sa iei doar un mascul daca iti doresti foarte mult unul. Femele n-are rost o data ce nu ii vei inmulti.
Betta mascul se tine singur...poate ca ar merge cu neoni, dar cu guppy sigur nu. Posibil sa ii lase fara coditele voalate ...
Oh da...ideea de nano cu creveti alb-rosii se aproba...sau poate un mic curcubeu ? Punem si galbeni si albastri
Nu sunt probleme...am tinut si eu si se inmulteau in disperare. Si guppy si crevetii
Unui scalar ii trebuie macar 50l apa. Tu ce zici, e bine ?
Se poate inchide, plantele s-au dat.
Multumesc.
Asa....e pacat sa se piarda. Eu nici pistia nu o pot arunca....sta cu zilele la donatii pana o ia cineva
Daca le arunci la gunoi te ucid
Eu spun ca arata foarte bine Imi place mult.
Am frunzarit tot topicul insa n-am vazut sa scrii ce planta e cea din fata...sau ce alga Cladophora ?
Miroase a ban prin zona...
Pacat ca nu a bani, tot e criza...
Reducere de pret - ambele pachete la 60 lei + 8 lei transport...as prefera sa le trimit AZI, este destul de urgent pentru ca urmeaza sa plec din oras.
Multumesc pentru stelute Nu pot zice ca in general stau bine la capitolul rabdare, insa in acvaristica e surprinzator ca am destula...pot chiar sa dau si la altii Plus ca imi place sa ajut, deci imi vine usor.
Pe de o parte iti dau dreptate, nu toti care au 1-2 acvarii trebuie sa fie si doctori sau profesori, etc. Insa pe de alte parte gandeste-te ca aici se incearca mentinerea unui standard de scriere (cat ma corect posibil) , ceea ce mi se pare cat se poate de normal pentru o comunitate care se respecta. Felul in care scrii e cartea ta de vizita in aceasta lume virtuala, mai ales pentru cei care nu te cunosc. Scriind corect dovedesti ca ai respect fata de cei care incearca sa te ajute si fata de cei care contribuie la bunul mers al acestui forum (moderatori, admini, owner). Plus ca, gandeste-te la chestia asta : orice sut in fund este un pas inante E bine sa fie atentionati, astfel au mult mai multe sanse sa invete pe langa acvaristica si ceva ce le va fi de mare ajutor in viata : scrisul corect.
In concluzie aici nu prea vei vedea rautati...suntem o comunitate pasnica si ajutam cat putem, neconditionat.
Mie imi plac dungatii De unde i-ai luat ?

Forum Index » Profile for ReBella » Messages posted by ReBella
Go to: