[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: petrutz2003
Forum Index » Profile for petrutz2003 » Messages posted by petrutz2003
un site de unde asi putea gasi, ma poate ajuta cineva? (preturi decente)
cumpar neritina
4-5 buc
bineinteles ca masculii prefera mai multe femele pe langa ei si asta nu numai in salbaticie
acum sa revenim, corect, la un mascul guppy mai multe femele. xipho se poate "transforma", dar cu toate astea nu sunt pesti de card
Dolly wrote:
exp wrote:-Xipho si guppy sunt pesti de card, se simt bine in grupuri de la 6 in sus.

Vorbesti serios?

si eu intreb, vorbesti serios?
Descriere
HAILEA FILTRU INTERN RP 400

Filtru intern pentru acvarii, cartus filtrant cu 2 medii de filtrare ( carbon, burete)

Caracteristici:

- debit reglabil 200-400 l/h, pt. acvariu 100-200l, dim.86x63x185mm, putere 6w

L-am cumparat pt. un nano dar este cam puternic
Folosit 15 min cat m-am lamurit ca am nevoie de unul mai mic
pret 32 lei
http://petmart.allshops.ro/produs/470867/HAILEA+FILTRU+INTERN+RP+400.html
multam' pentru link, l-am vazut si eu dar nu acopera chiar lamura care ne inrtereseaza
intre timp, sunt curios cum mai arata sistemul si scoarta naturala
frumos, apa cam agitata pentru betta
transformat in crystal red shrimp ?
stiam ca numai varcolacii se transforma
o sa incerc sa surprind rcs ul cu pricina si sa i pun poza sa va dati si voi o parere
am rcs de ceva ani
ii tin in 3 acvarii diferite, periodic ii mai mut .... nu ma intrebati de ce, pur si simplu mi se pare ca nu merg bine intr-un acvariu si fac schimb sau mai populez acvariu cu alte specii ce nu sunt compatibile, etc
stiam ca la rcs femela este mai rosie iar masculul putin mai decolorat (spre alb)... in fine, nu m-am mai documentat de mult timp atat timp cat ei s-au tot inmultit si nu am avut probleme cu ei
azi, 24.09.2011, am observat in unul din acvarii, un rcs ce sub abdomen are niste oua...nimic ciudat pt o femela gestanta, numai ca ....
respectivul rcs este alb - aproape transparent - seamana cu un exo schelet
m-am uitat la el, l-am studiat, pare o femela alba !
Eu am patit cu melci de substrat ( Melanoides tuberculata )
Am schimbat substratul, pe cel folosit nu l-am aruncat (l-am pus la pastrare)
Dupa 5-6 luni am donat unui coleg substratul, in el ramasesera si cativa melci care nu i-am mai vazut
Si mi-a spus colegul cu pricina ca la el in acvariu s-au dezvoltat acesti melci, s-au inmultit chiar ...
am vazut, arata bine carcasa respectiva
tot legat de filtru, care e varianta optima?
image

Uploaded with ImageShack.us
am niste plante care mascheaza filtrul dar nu sunt multumit
tot mi se pare ca ceva nu e in regula
1. Intre background-ul 3d pe care unii din noi il au si peretele acvariului se pot forma alge?
2. Algele se pot forma si in locurile unde lumina nu patrunde (sub o nuca de cocos, sub pietre, sub buturugi, sub filtru intern, in substrat)?
am cautat definitia cuvantului TANIN dar nu am gasit nimic care sa ma satisfaca...... ''tanat organic natural, astringent, din stejar, la t?b?cirea pieilor ?i fabricarea cernelurilor negre; acid tanic''
pt ca ma intrebam daca coaja contine mai mult sau mai putin tanin decat lemnul in sine
cat despre frunza nu neg ca ar fi nici de la un molid smilie , pe mine m-a dus gandul prima data la un cires salbatic
Salut
Am intr-un acvariu de 100 l (latimea aprox 36 cm pt ca acolo tin filtrul ) un Fluval U4 cu dimensiunile 31 x 9 x 7.5 cm acesta http://www.animall.ro/filtru-fluval-u4.html
Problema este ca ocupa cam mult spatiu si nici nu prea am posibilitate sa-l ascund, daca il pun le lungimea acvariului nu cred ca procedez bine
Ce sau cum pot sa-l ascund, sa-l asez in acvariu ... poate s-a mai confruntat cineva cu aceasta problema
cam asa arata
image

Uploaded with ImageShack.us
Sustin ideea ca o sa le ai muuult timp
Este greu sa stapanesti algele intr-un acvariu, ce sa mai spun de iaz ...
Frigul nu ucide algele, cel putin le estompeaza din crestere, intra si ele intr-un fel de hibernare
Nu stiu cum se face ca tot ce e rau (alge sau x) este mai rezistent decat ceva mai bun (plante sau y) ... de aici si intrebarea care mi-a trecut prin cap ... exista o planta care sa creasca din/pe alge ? asa cum fac algele la planta .... da stiu...algele sunt si ele tot plante daca vb general
foarte frumos
eu sunt cam sceptic de felul meu, daca merge 3-4 luni si e totul ok imi fac si eu
de la ce pom provine coaja ca nu am retinut ?
...sau mai fierbi buturuga inca 2-3 serii, de cojit tot o sa se mai cojeasca o perioada
daca sunt 2 neoni impreuna formeaza deja un card ... sau poate un cuplu
asa e, nici la mine nu a rezistat

Forum Index » Profile for petrutz2003 » Messages posted by petrutz2003
Go to: