[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: CatalinBarbu
Forum Index » Profile for CatalinBarbu » Messages posted by CatalinBarbu
Arata foarte bine toata lucrarea, curat si ordonat...la mine toate matzele stau in spatele bazinului pe jos. Nici nu vreau sa ma gandesc ce se intampla daca ajunge apa la ele...
[quote=bulan77]maspa rau smilie

Vrem filmare nu poze photoshopate [/quote]

Pozele nu sunt photoshopate, te astept oricand la mine sa vezi culorile astea live
dan_florin wrote:Catalin, daca ar fi sa o iei de la capat cu popularea in ceea ce priveste pestii, tot anthiasi si cromisi ai alege? Sau altfel spus, te-au cucerit cu comportamentul lor?

Hmmm...nu stiu ce sa zic...sa zicem ca este o etapa asta...nu pot sa spun ca voi ramane vesnic la astia dar nici ca imi pare rau ca am trecut la pesti de talie mica. Am avut pesti de talie mare insa ei nu se prea potrivesc la dimensiunile bazinului meu. Cred ca la un bazin de +600 merg fara probleme.
Ce imi place acum este ca am undeva la 30 de pesti si e o activitate si o miscare permanenta in bazin si foarte important, e mult mai usor de tinut parametrii apei in conditii normale.
Nu stiu ce imi rezerva viitorul, tot ce sper si cred eu, e ca nu o sa am vreodata fish only
Merci de aprecieri !

Ar mai fi ceva loc pentru corali dar trebuie sa mai astept...pentru ca bani...
...
...
Niste poze cu ultimile noutati

New one...

Ca sa imi dau si io cu parerea, lionul si murena fac toti banii
Si pentru ca Levi s-a tinut de cuvant, cu dedicatie speciala pentru dl. Koala, avem filmul

De care, de care ?
CristiC wrote:Poate il rog pe Cata sa imi puna si mie niste poze si un filmulet ca vad ca mai nou asa merge treaba.

Nu mai radeti bah...daca si-a pierdut omu' parolele si contu' de youtube ce era sa fac? Sa va las sa-l credeti pe cuvant? Trebuiau puse si dovezile nu?
elven wrote:daca nu acopera acvariul ermetic o sa iasa sigur din bazin. traieste 3-4 ore pe uscat murena cat sa te muste de ciucurel seara pe intuneric. cand nu te astepti

Ataaaaat !!! Sa-vad io acum...
Fain de tot sarpele. Sa te vad cand te intalnesti cu el prin casa ...

Sa te bucuri de ea !

by koala: Fixed the link!
Na bun...incerc sa ii blochez cumva iesirea...
Posibil ca montipra mea sa nu fii murit din cauza lor dar cel putin pe o parte a ei pur si simplu au sufocat-o cu panza aia de paianjen, nu se mai deschideau polipii in zona aia si arata totul ca naiba...
ciprian wrote:Pare Vermetid Snail ..

Da...asa par...merci!
Sa vad acum cum pot scapa de el/ei...
Se pare ca si asta mica e interesata...
Ce ii aia
Stie cineva ce sunt carcalacii astia ? Astia mi-au nenorocit o colonie de digitata rosie. Fac asa ca un fel de panza de paianjen...

Forum Index » Profile for CatalinBarbu » Messages posted by CatalinBarbu
Go to: