[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Artur
Forum Index » Profile for Artur » Messages posted by Artur
Da, asa ma gandeam si eu, am si facut un edit mai sus, deodata cu raspunsul tau, pe care l-am vazut dupa ...

Stiu ca ti-a murit unul cu Ancistrusul infipt in gat, de aceea sunt putin reticent si cu ei si ma gandeam la pleco, doar ca mno pleco daca fac mai multa mizerie decat "lins" copac si pietre, mai bine nu bag si risc cu Ancistrusii ) Singura chestie e ca si aia pana cresc, banuiesc ca o sa fie riscuri ) Hoplo am mai avut si eu in trecut, is destul de frumosi, dar si destul de "degeaba" )) Inca is indecis... O sa mai vad eu, momentan sa fie Ancistrusi pe la petshopuri aici si apoi vad daca merita sau nu... Ideea e ca as vrea niste pesti/ melci care sa mai si curete alge ... Am 2 pomaceea din acvariul vechi, dar aia is degeaba la asa acvariu ) O sa mai bag cativa oricum zilele astea.
Multumesc mult de aprecieri inca o data si mie imi place cum a iesit... Acu vin cu o intrebare, dihanii (pimelodus pictus) din astea pot baga cu ei? Am vazut ca se fac de vreo 12 cm, deci cat ancistrusii. Desi parca tot doar ancistrus pe langa ei suna mai bine ) ca mno astia banuiesc ca in cele din urma risca sa fie hrana vie chiar si la 12 cm, atunci cand oscareii o sa ajunga la 30 cm )

Multumesc mult tuturor pentru aprecieri Sper ca intr-o zi sa pot pune si ceva poze facute cu un aparat, nu doar cu telefonul, chiar daca e un S8, tot nu reflecta realitatea, care e si mai faina decat in poze

@ Koala: si mie imi plac mult plantele, ma bucur ca te-am ascultat si le-am pus, acu' astept sa se mai intinda pana aproape de "copac", cam asa vad eu lucrurile

Edit: Ah si e posibil sa adaug totusi si eu niste dihanii de ancistrusi ca sa mai curete copacul, bolovanii si ce mai vor ei ...
Si un mic video, si gata, nu va mai stresez

Mai adaug si o poza de ansamblu

image
Dupa cum am mai scris pe la altii prin topic, adaug si eu cateva poze cu "inculpatii"... Scuzati suspensiile de prin apa, dar deh, ieri am facut curatenia saptamanala si mai is chestii plutitoare )) Sper sa va placa pozele

image imageimage
image imageimage
image imageimage
image imageimage
image
Absolut superbe toate, dar prima cu Crevetele e intr`o clasa a ei, e...... nu am cuvinte...
Chiar si 10 secunde ar fi frumos sau chiar si un video cu telefonul, asta daca ai un telefon care permite niste video`uri frumoase ... Bazinul meu, sper sa evolueze bine, momentan plantutele de la suprafata par ca s-au adaptat, sunt grupate toate in dreapta si au dat drumu la radacinute in jos, maine probabil voi face si cateva poze ...
Acuma ai si tu motive sa faci poze mai des sa pui aici sau avem noi motive sa iti cerem update`uri ))
Plm, esti un artist, absolut superb acvariul tau, ti se face piele de gaina cand il vezi . Dar sa stii ca asteptam in continuare si acel video ca sa ne confirmi ca are si apa in el, si nu e facut in photoshop ))
Foarte frumosi sa-ti traiasca, sa le mearga bine, si sa`i vedem mari si frumosi pe toti si de ce nu, sa-i vedem si cu pui Vad ca ai pus si ceva "salata" in acvariu, sper sa`i mearga bine si la aia Mai pe seara, sau maine pun si eu vreo 2, 3 poze cu acvariul, ca i-am facut acu vreo ora schimbul de apa saptamanal, si curatenia aferenta, iar maine ar trebui sa fie numai bun de poze )

edit: parca m-ar tenta si pe mine ceva salata din aia pe copac ) o sa vad eu.
Nu te lasa convins de astia )) tot ciortanii astia is mai faini
Eu le vad perfect, tine de monitor deci probabil ca pe laptop nu se vad complet sau pe monitoare mai mici pana si pe telefon o vad completa. Cred ca tine de rezolutia device`ului, daca e minim 1920 x 1080 atunci e ok
Da o poza de ansamblu de ce nu ai? )) Superbe si close`up`urile melcul ala imi place maxim.
Multumesc de aprecieri, si eu am impresia ca e mai fain acuma cu salata la suprafata cat despre locul de mancare acolo in dreapta era deobicei, dar cum astazi am bagat plantutele, am zis sa le dau in stanga, one time only )

Dihaniile se joaca in continuare cu plantele, mai tot prin de cate o frunza, trag in jos toata bucata apoi ii dau drumu si tot asa )

Ah si am uitat sa mai zic, dar de cand i-am mutat in bazinul asta, nu se mai ciondanesc, doar asa "prieteneste" se mai intampla sa se repeada unu la altul, dar rar

Si am impresia ca au crescut deja destul de frumos in prima lor luna la mine, si tinand cont ca 2 au crescut mai multi, cine stie, poate am noroc de 2 perechi )) stiu ca nu e o regula, dar mno om vedea mai peste vreoun an )
Asta ar fi visul sa reusesc sa am asa radacini spanzurand prin acvariu acu mno sper sa le placa lumina alba, si curentul care le plimba la suprafata apei
Ah, am si un mic video cu ei mancand ca spartii un crevete taiat )) Si aici scuzati calitatea, dar deh, aceeasi problema ca mai sus )

Chiar daca initial au cazut si jos vreo 3, 4 bucatele de crevete, acum nu mai este nimic )) Dupa ce or terminat de mestecat ce au indesat ca spartii in gura deodata, or venit si or cules tot...

Astazi au ajuns si plantele de la colegul nostru Adi, ambalate foarte frumos si safe, au fost bagate in 2 pungi plus polistiren, putea sa se rastoarne masina de la fan curier ca tot nu patea nimic coletul )) Tin sa ii multumesc inca o data pentru ele, pe aceasta cale

Am ajuns cu ele acasa, le-am bagat intr-o galeata ca sa le separ de frunzele cazute si fire minuscule de radacini si apoi bagat in acvariu, toata operatiunea a durat vreo ora si ceva, ca is multe a dracu ))

Ce pot sa zic e ca pestii le vad drept jucarii si mai ciugulesc din ele, dar sper sa fie ok, pun si cateva poze, nu foarte reusite, ca deh, oricat am incercat eu sa le curat tot am o tona de radacinute prin apa )

Plantutele sunt destul de compactate si sunt invartite de curent, sper sa fie ok si sa le mearga bine

image image image
image image
dan.pavelescu wrote:
Si de ce sa nu-mi mearga bine pana la capat? Am uitat ca joaca Steaua si am pierdut prima repriza. Fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Oioi, tu ca tu da eu am pierdut tot meciu se pare, plm, acuma mi-am amintit de el, dupa ce am vazut postul tau ) dar dupa rezultatul final, n-as putea zice ca imi pare tare rau, ca mai mult ma enervam )
ooo futa-i pestii, a 3`a oara cu noroc deci mai schimba unu din ei si sigur gasesti ce trebe de fapt daca ma gandesc mai bine la norocu tau, chiar si de`i aduci femela, aia probabil e lesbi, asta deja se stie ca e gay si iar canci pui )

Forum Index » Profile for Artur » Messages posted by Artur
Go to: