Message |
|
Radeti voi radeti ...
Nu am mai facut nimic la plasa si saptamana asta nici nu mai fac pe motiv de sedinte de sfarsit de an, dar promit sa revin cu poze cu produsul finit cand va fi gata
|
 |
|
koala wrote:Cum bah, a trecut weekendu' si tu n-ai gatat mileul ala?
Mi-am propus sa il gat pana de Mos Nicolae...ma plictisesc repede si imi fuge imaginea...lucrez in reprize de maxim o ora
|
 |
|
|
 |
|
Terminati bah ca e a naibii de greu si de migalos...plm sibacum treaba se misca incet incet...
Asta am facut in 2 ore jumate
8
|
 |
|
Nu ma refeream la linistea propriu-zisa ci la faptul ca e un pic supadimensionat pentru bazinul tau si nu o sa ai nici o problema pe viitor.
Al meu este un Bekket cu un injector, facut de Dragos (kirucd) pe un corp de Reef Octopus. Din ce am vorbit cu el atunci ar putea duce un bazin de 1000l...
|
 |
|
Ups...nasol moment...s-au imbogatit cu 45 ron...cine mai e ca ei
|
 |
|
M-am gandit si eu la asta la un moment dat dar o sa incerc sa il fac cum trebuie. Spatiul intre fire este de 1cm...teoretic ar avea loc...
|
 |
|
|
 |
|
Am ajuns la jumatate...cica greul de acum incepe
|
 |
|
Daca vrei sa ai liniste eu recomand ATI...
|
 |
|
Tare frumos !!!
Cu chromisii ce ai facut?
|
 |
|
|
 |
|
|
 |
|
robygym wrote:Cine ti-a faccut-o???
Cineva din Sibiu care se ocupa de productie materiale publicitare. Avea si CNC dar pe ala nu mergeau date gaurile, trebuia sa le dau eu manual si am zis ca e complicat sa dau cu masina de gaurit 282 de gauri. Asa ca am ales varianta laser.
|
 |
|
robygym wrote:Super tare plasa antisuicid, asta ca-n GERMANIA!! Dar din cate stiu eu ,pestii cand sar din acvariu,o fac pe langa una din laturile geamului, nu sar niciodat din mijlocul acvariului. Daca ai o margine destul de lata la acvariu nu a trebui sa iasa. Aum e inutil, ai deja plasa anitisuicid!!
Crede-ma ca am pe margini rama de 5 cm de jur-imprejur, si cu toate astea am gasit uscati, pe jos, 3 anthiasi in decurs de o saptamana....asa ca am recurs la plasa asta...
|
 |
|
|
 |
|
Mda dar inca sunt putini, nu e chiar ceea ce trebuie. O sa mai completez cu pesti cand mai gasesc. 15 anthiasi si 15 chromisi ar arata mai bine...
|
 |
|
A venit si rama pentru plasa antisuicid, arata foarte bine, a fost taiata si gaurita cu laser.
Ma apuc de crosetat
|
 |
|
Foarte frumos...ai ceva duri acolo
Sa ai grija la parametrii apei.
|
 |
|
A iesit excelent toata treaba
|
 |