dle calin tin sa ti spun ca asteptam reactia dumitale .. :-)
D-le....esti "bolnav"... OK ! Da' oare mai tare ca mine?
no comment ...nu vrea sa jignesc sau sa fac afirmatii fara un studiu prealabil amanuntit

cert e un singur lucru> nu mai avem sigur scapare :-)
sustinut si de consoarta mea
si....cine te mai sustine??? LOL
Traiasca scumpele sotii ale posesorilor de africani!!!
well...pai suntem 3 angrenati in afacerea asta..eu
si cu mine insumi(nebunia si inconstienta mea) si , respectiv, colega de camera*..sunt perfect de acord > Sa ne traiasca si sa le tina Doamne -Doamne asa cum sunt acum!!!
Code:
careia ii multumesc.
...nu visa Cristi...in viata totul costa...curand va veni si "plata" Smile

foarte adevarat..in viata totul costa..important e sa gasesti calea de a fenta efectuarea platii*
Te inseli, si noi, eu si multi altii te intelegem.
nici nu stii cat de mult ma bucur s aud asta...si va multumesc ca mi intelegeti suferinta*
Quote:
taica miu cum va reactiona
Probabil ca iti va solicita amenajarea unuia asemanator la el acasa. ...deci, vei avea doua uriase, curand.
hmmm..iti multumesc pentru afirmatia incurajatoare dar eu sunt un om cu picioarele pe pamant care a fumat demult povestile cu happy end
Il faceam de 70 latime LOL
hey..de ce rasucesti cutitu*n rana..esti cumva masochist ?!

l as fi facut cat camera, dar intotdeauna trebuie sa te multumesti cu mai putin
suportul
Poate era bine sa-i pui doua picioare intermediar si nu doar unu central...la lungimea asta.
nu mi fac probleme cu suportul - este facut din teava rectangulara -dimensinile le am masurat chiar acum> 5 cm lungime -3 latime
Quote:
- background ul
Din polistiren nu prea poti scoate un background cu cel din poza. Oricum, va trebui facut din 2-3 bucati, de asta sugerez plasa de sarma de plastic si rasina epoxidica. Iese mai usor, il pot face cum vrei.
sunt constient ca nu va iesi ca cel din poza..dar imi voi da silinta sa iasa ceva ca lumea..eu ma gandisem chiar la 4 bucati dat fiind faptul ca intaritoarele in H le voi monta inainte de conceperea acvariului.
daca esti bun, te rog sa mi spui si mie ce rasina ai folosit . ma intereseaza denumirea intreaga..si cum sau de unde ai facut rost de ea..am vazut la Policolor ca se vand la cutii f mari , de 25 kg..nu prea e ok ...
- capacul -
Sugerez Reynobondul de 3 mm, placi duble, lampa incastrata in cea de jos, sa nu se vada de deasupra capacului. Si, la 2 m sugerez o lampa de 100 cm si una de 80 cm...oricum, fiind dedesubtul capacului nu se vor vedea. Din PVC cred ca ar iesi foarte greu si mai putin estetic.
despre capac am mai vorbit noi..ti am admirat mult capodopera...poate iti voi solicita ajutorul.platesc bine !! :-)
Quote:
- hardware ul -
ca filtru sugerez asociatiile:Eheim wet&dry 2229 + Eheim Pro III 2080 sau 2180..Eheim Pro III 2080 sau 2180 + fLUVAL fx5
si...daca te risti la un Tetratec, atunci sa fie un Tetra 2400 + Eheim 2180 ori Fluval FX5.
dupa cate s au scris despre TetraTec , parca nu m as mai risca chiar cu pretul unei asteptari prelungite dat fiind preturile prohibitive ale Eheim urilor..o sa merg pe una din combinatiile tale , fara Tetratec
ideea cu cele 2 lampi UV , fiecare pe returul canistrelor o s o iau in calcul..ma gandeam ca la o putere mai mare , o singura lampa va fi eficienta dar unde s multi puterea creste si dusmanul nu nfloreste :-)
Quote:in special vor fi Haplocromine, malawieni de talie mare ca de exemplu
.....ma rog...sa zicem Razz
stiu..ai fi vrut sa vezi in loc de Haps...Tropheusi...
sorry..nothing gonna change my love for huge Haps :-)
Quote:
termenul de finalizare
...Nene, poate tu nu te grabesti, dar rabdarea noastra are o limita...asa ca....repede, repede si ...mai repede! Tongue
look who s talking here :-P si acum imi mai curg balele dupa niste poze cu Ikolele alea in noul bazin...s or fi pierdut cred pe drum
..deci, daca nu apar, car mai repede, vorbesc cu Porcu de-o banare Razz Tongue
..e lumea rea!!! stiam asta! ..dar eu imi doresc numai
SA FIE PACE!!!
multumesc mult Caline pt interventie si pentru sfaturi! de asa ceva avem nevoie ca sa putem rezista pana la capat cand sunt angrenati in asemenea proiecte..cateva cuvinte valoreaza enorm..credeti ma..atunci cand vezi esti sustinut, ca evolutia proiectului e urmarita cu interes , cand primesti ajutor in situatii mai dificile, totul pare mai usor ...
tinem legatura!