[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: CatalinBarbu
Forum Index » Profile for CatalinBarbu » Messages posted by CatalinBarbu
Arata bine. Faci ceva aditii?
Cu siguranta ceva nu i-a convenit lui... Acum ce a zic, eu am trecut prin episoade de gris la fiecare peste adaugat in bazin. Era apa ca o mocirla de fiecare data. Cunosc senzatia. Eu zic sa incerci sa treci peste...e urat dpdv vizual ce e acum la tine in bazin dar e si asta o etapa.... Eu zic sa nu te descurajezi si sa mergi mai departe. E pacat la cat ai lucrat /asteptat la proiectul asta. Cunosc si senzatia sa iti pierzi toti pestii dupa 1,5 ani dar sunt lucruri care se intampla...
Pestele isi va reveni, asa cred, oricum ideea e sa scoti maidanezii aia de acolo ca acum mai mult strica decat sa ajute...
LA MULTI ANI !!! smilie

Ora mesei

A vaaaaai....e greu a naibii
Ai luat Colebil la tine ?
Frumos
Frumos frumos, si plasa se vede ca a fost construita cu migala....si schimb de apa...cine isi permite sa zica ca nu-ti place munca la acvariu? Sa iese in fata sa-l vad
Si acum apare koala cu poza aia, cum se filmeaza corect cu telefonul

de asta, nu mai sunt eu responsabil
[youtube]https://youtu.be/dqEOmN8xgFU[/youtube]

L-am pus eu ca dl. Levi nu mai stie parolele de pe youtube

by koala: Las' ca nici cu tine nu mi-e rusine. ... Pavelescu a bagat deja linku' corect, asa ca nu-l mai trec si-aici.
Io sper ca dureaza cat mai mult. de stresat nu ii streseaza nimeni, de mancare o sa primeasca de trei ori pe zi...de ei depinde...

Acum am 11 Anthiasi Lori si 7 Chromisi

O sa mai completez pe parcurs cu niste Chromisi si poate inca o specie de Anthiasi, dar deocamdata bugetul este depasit
Zsido wrote:Foarte faine achizitiile,dar ar mai merge cativa zic eu....

vedem...

Merci! Sper sa se acomodeze repede ...
Merci fain!
Pun si o poza __|__

Au venit balenele

Pai atunci daca mergem pe principiul asta ar trebui sa ne cumparam Dacia 1310 si nu Mercedes ca piesele sunt mai ieftine la Dacia 1310
Pentru moment am crezut ca e vorba de un motiv mai serios
Eu zic ca daca tot dai banii pe un ATI care nu e totusi o lampa ieftina sa mai pui cateva milioane si sa iti iei dimmabila. Asta doar in cazul in care nu are Andi o lampa nedimmabila de vanzare la un pret de nerefuzat. Asta pot sa inteleg si in cazul asta poti renunta la dimming. Dar daca iei o lampa noua, merita sa faci un mic efort. Motivul cu uzura neoanelor mi se pare un pic pueril. Oricum o luam neoanele trebuiesc schimbate o data pe an ...
E mare destul...

Poti sa incerci sa il faci lat de 15 cm.
Si inca una
Gata gata ca vine si poza ....asta e scorpia. Acum e in bazinul lui Peti dar va ajunge la Levi...

Forum Index » Profile for CatalinBarbu » Messages posted by CatalinBarbu
Go to: