Message |
|
Esceptional arata piscina...chiar daca pozele nu sunt perpendiculare !
In privinta asta astept ceva idei.......adic cum sa- l prind
Musai pe intuneric. Dar ai grija ca ii stresezi si pe ceilalti...eu sunt patit...
|
 |
|
Se potriveste de minune in combinatie cu verdele
|
 |
|
CristiC wrote:Peti a fost la masuratori,sa fie bine ca sa nu fie rau,am discutat de pozitia overflow-ului,inaltimea standului,cum sa inchidem partea din fata ca sa fie la nivel,cat de jos vor veni lampile,am masurat din nou ca nu ne iesea treaba cum vroiam noi,etc.
Ieri,pe ploaie,frig,viscol,am mutat tot ce era de mutat,adica acvariul vechi care va deveni sump dupa niste reparatii,stand,skimmer,pompe,etc. (Merci Sebi de ajutor)
Incet,incet merge treaba.
Super! Da' nu ati imortalizat momentu' ?
|
 |
|
Frumos, apa limpede, culori frumoase, asteptam coralii sa populeze pietrele
|
 |
|
[quote=bulan77]super , sper sa fie totul bine , iti tin pumni  [/quote]
Doamne ajuta!
|
 |
|
Intre 10 si 15...vedem...undeva la mijloc
|
 |
|
Sebastian Costin wrote:
CatalinBarbu wrote:Dupa unele discutii si dupa documentare am luat hotararea de a merge mai departe cu un banc de anthiasi. Asa ca, daca Peti se misca natural, saptamana viitoare, pestii o sa zburde la mine in bazin.
PS: O sa fie Anthiasi Lori
Si dupa astia o sa mai spui ca nu mai bagi alti pesti ? 
Nimic...nici un alt fel de peste. Doar completari de Lori in caz de decese..
|
 |
|
Dupa unele discutii si dupa documentare am luat hotararea de a merge mai departe cu un banc de anthiasi. Asa ca, daca Peti se misca natural, saptamana viitoare, pestii o sa zburde la mine in bazin.
PS: O sa fie Anthiasi Lori
|
 |
|
Am eu varianta dimmabila. Nu stiu ce sa iti spun rau despre ea .... in schimb pot sa iti spun ca in ceea ce priveste neoanele este cam cea mai buna. Iti spun asta pentru ca am avut pe bazin si Odyseea si Giesemann si nu se ridica la nivelul ATI...
|
 |
|
Valoarea la fosfat este foarte buna si se calculeaza asa: rezultatul x 3,066 / 1000, adica in cazul tau 7x3,066/1000= 0,021
|
 |
|
Eu schimb Phosphatminus-ul, carbunele si Zeomixul la 4 saptamani.
|
 |
|
Ai crosetat un pic...
A iesit foarte bine
|
 |
|
|
 |
|
|
 |
|
koala wrote:Puteai sa-l trimiti la unu' din colegii cu "ciortani only"... Pavelescu, de exemplu.
Plm...nu m-am mai gandit aseara pe moment..am zis unde naiba sa il pun????
Raspunsul era simplu:...in sump...
Dar na..
|
 |
|
Super! Pestii erau chiar asa mari sau e o iluzie datorita faptului ca bazinele nu sunt foarte inalte?
|
 |
|
Dupa mai multe consultari am luat hotararea de a nu risca inutil asa ca l-am trimis pe conductele WC-ului in jos...nu de alta dar coralii au costat ceva bani si nu sunt dispus sa fac teste cu crabul ala pe banii mei.
|
 |
|
Am pescuit un crab...e ok ? Sau nu?
|
 |
|
Mda...este acvariul proprietarului Aquaforest. Intr-adevar este foarte animat dar bazinul este foarte mare comparabil cu al meu. Nu stiu daca cu 10 fatze din astea imaginea va arata la fel. Da bazinul e frumos nu zice nimeni, in schimb nu e pe gustul meu. Dpdv al pestilor ma refer...
|
 |
|
Mai mult, combinatia de verde-albastru a chromisilor cu roz-portocaliu a anthiasilor arata demential si mai si umbla tot timpul impreuna, iar de mancat mi-ar manca si degetele toti, daca m-ar prinde.
Probabil in combinatie cu pesti mari se streseaza si o iau in balarii, nu stiu ce sa zic, dar la mine nu e cazul.
Ia pune un filmulet asa de demonstratie
|
 |
|