[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: ReBella
Forum Index » Profile for ReBella » Messages posted by ReBella
Mda asa pare la prima deducere, insa cine stie ce face vrea el sa faca....mai bine ne asiguram ca face bine intai si apoi stabilim si ce silicon. Oricum la un acvariu relativ mic sunt ok toate cele enumerate. Insa....oare stie cat ii va lua curatarea silionului ? Eu una nu m-as complica cu asa ceva...e ieftina sticla de 6, daca tot cumpara fetele de ce n-ar cumpara si fundul acvariului ?
Si eu zic sa mai adaugi plante ...le poti scoate apoi cand se stabilizeaza. Stii tu ...buruieni ca elodea Daca lasi doar atatea ma tem ca te vor vizita ceva alge ... Sau macar niste pistia pune
NU scazi din toate. Te joci cu cantitatea de drojdie adaugata...si cu cea de zahar eventual .
Cat de grea este o butelie din aia M_3 ?
E foarte mic acvariul pentru scalari si gurami Ar trebui sa ai macar unul de 150l ca sa ii poti pastra fara probleme. Intra sus in coltul din stanga, la linkuri utile...si citeste Ghidul incepatorului si Ciclul azotului. Vei afla si cati litri de apa le trebuie pestilor tai daca vei citi mesajul privat de la mine...oricum unui scalar ii trebuie macar 40l apa si unui guram albastru, galben, leeri, etc...macar vreo 40l . Sunt pesti MARI, pentru acvarii mari . Daca ii vei tine acolo probabil vor muri, in primul rand scalarii .
Poti regla din reteta cate bule pe secunda va da compozitia E mult mai simplu asa...pt mine e prea riscant sa folosesc robinet deoarece noua varuiala din camera se intampla sa imi placa mult exact asa cum a iesit Plus ca folosind robinet trebuie sa ai mare grija la scapari ale co2-ului pe la imbinari ...
Buna, nu stiu exact cat te tine insa la un betta vei da f putina mancare...adica cateva bobite din alea. Vad ca este si la 20g ...este o hrana foarte buna calitativ sa stii, de-asta este si putin mai scumpa.
Probabil este o alga maro care apare la inceputul setarii unui bazin si dispare de la sine cam dupa o luna. Nu dauneaza nici pestilor si nici plantelor. Insa cat de mare este acvariul acela ??? Am eu un feeling ca e cam mic pentru ce pesti tii tu in el ...si de aici vor aparea probleme.
Momentan este o butelie speciala pt CO2 la vanzare aici pe forum cu 270 lei. In decursul timpului au fost si mai ieftine si cu siguranta vor mai fi. NU va riscati aiurea, cu o asemenea presiune nu va jucati . Poate mai are Faraonu poza aceea cu butelia explodata sa v-o arate...atunci sigur o sa va potoliti
Alber eu NU am folosit niciodata robinet la bomba. Chiar nu imi este util. In schimb numaratorul de bule imi este...pot sa vad acolo cate bule ies pe secunda sau la ce interval si sa observ daca ajunge acelasi numar de bule in reactor de exemplu. Deci pot verifica daca am pierderi pe parcurs. Nu au fost niciodata probleme noaptea sau din alta cauza, pentru ca nu am robinet. Am urmarit bomba si tot o bula pe secunda face si noaptea...iar daca ar face mai putine mai bine pentru pesti La inceput opream noaptea powerheadul si nu se mai dizolva CO2-ul, insa apoi n-am mai facut asta si pestii au fost tot ok. Plantele au fost mai fericite asa insa pentru ca gaseau cat CO2 se putea in apa cand se aprindeau tuburile.
Am observat la mine ca femelutele sunt ceva mai maricele, cresc ceva mai repede adica...la aceasi varsta cu fratii lor. Insa diferentele nu sunt mari.
La mine se incretea cand nu fertilizam destul. Deci ai cam nimerit-o
Plantele s-au dat, se poate inchide...multumesc!
Cabomba furcata (red) - 2 fire
Rotala rotundifolia (red) - 33 fire
Lysimachia nummularia - 2 fire
Rotala wallichii - 9 fire
Eusteralis (Pogostemon) stellata - 2 fire
Heteranthera zosterifolia - 4 fire
Didiplis diandra - 18 fire
Hydrocotyle leucocephala - 4 fire
Najas guadalupensis (graminea) - 10 fire
Limnophilla aromatica - 4 fire
Micranthemum umbrosum - 30 fire
Limnophila sessiliflora - 4 fire
Bolbitis heudelotii - 1 plantuta (10 cm frunzele)
Egeria densa - 2 fire
Pistia stratiotes - 30 plantute
Ceratophyllum demersum - 3 fire
Hygrophila polysperma - 1 fir

Pret pentru TOT pachetul (nu se dau separat) : 80 lei + 8 lei taxa de transport prin posta romana.
Nici o problema Val , sa stii ca mie chiar imi place planta respectiva si ador sa o tund saptamanal...chiar o si 'pieptan' daca ma crezi

Plantele s-au dat toate, ambele pachete ... multumesc pentru gazduire! Se poate inchide .
Mai este disponibil doar al2lea pachet .
1) PACHET:

Rotala macrandra MINI - 8 fire
Rotala rotundifolia (red) - 25 fire
Heteranthera zosterifolia - 8 fire
Eusteralis (Pogostemon) stellata - 4 fire
Rotala wallichii - 10 fire
Hydrocotyle leucocephala - 1 fir
Didiplis diandra - 16 fire
Micranthemum umbrosum - 30 fire

50 lei + 8 lei taxe postale prin posta romana

2) PACHET:

Limnophila sessiliflora - 2 fire
Egeria densa - 21 fire
Ludwigia repens - 1 fir
Ludwigia Ovalis - 12 fire
ceratophyllum demersum - 4 fire
Vallisneria americana - 5 fire(pui)
Hygrophila polysperma - 10 fire
Najas guadalupensis (graminea) - 12 fire
Stringy moss - o mana buna

50 lei + 8 lei taxe postale prin posta romana
Se poate inchide , multumesc
Arata super acvariul , mie imi place mult .
Dar daca va duceti in grup sa vedeti Avatarul 3D ce are ?!? Va invidiez ...
Tare de tot intrebarea Alber , sper ca glumesti
Ia baga un ochi aici sa afli acum cat timp a aparut primul calculator http://articole.itbox.ro/stiinta/istoria-calculatoarelor.html
Iar internetul a aparut cam prin anii 60 http://www.info-portal.ro/articol/istoria-internetului/269/1/0/
Asa ca ....

Forum Index » Profile for ReBella » Messages posted by ReBella
Go to: